Almandan şaşmazdım mercedesMerhaba size bir sorum var diyelimki bir paraniz var ve araba alacaksiniz ama sadece 3 tane arabayı begendiniz sizce hangisini alirdiniz ?
Sizce ?
Görünüş ve piyasa olarak merco ve land arasinda kaldim ama bence yinede almandan vazgeçmeyinMerhaba size bir sorum var diyelimki bir paraniz var ve araba alacaksiniz ama sadece 3 tane arabayı begendiniz sizce hangisini alirdiniz ?
performanslı olsun konfor olsun ve iyi bir duruşu olsun ve teknolojik olsun
Boş yorumEğer Range Rover alacaksanız iki tane almanız . Biri tamirdeyken diğerine binmek için.
Merhaba size bir sorum var diyelimki bir paraniz var ve araba alacaksiniz ama sadece 3 tane arabayı begendiniz sizce hangisini alirdiniz ?
performanslı olsun konfor olsun ve iyi bir duruşu olsun ve teknolojik olsun
tabii ki reis olur onerebilirsin sadece bazi filtrelerim var en az 2019 model olsun ve boş bir araba olmasın orta yada dolu olan bir araba olsun tabi en onemlisi suv daha onceligimdir bide performanslı olsun yeterGörünüş ve piyasa olarak merco ve land arasinda kaldim ama bence yinede almandan vazgeçmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş yorum
Hocam başka seçenek isterseniz tavsiye edelim
Range kadar sorunlu başka arabayla karşılaşmadım desem yeridir. Azıcık kullanıcı yorumlarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Görünüş ve piyasa olarak merco ve land arasinda kaldim ama bence yinede almandan vazgeçmeyin
Boş yorum
Hocam başka seçenek isterseniz tavsiye edelim
Eski modelleri ičin geçerliydi o yeniler gayet sağlamRange kadar sorunlu başka arabayla karşılaşmadım desem yeridir. Azıcık kullanıcı yorumlarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Reis bu fiyatlara güzel bir sedan alırsın bayada performanslı olurtabii ki reis olur onerebilirsin sadece bazi filtrelerim var en az 2019 model olsun ve boş bir araba olmasın orta yada dolu olan bir araba olsun tabi en onemlisi suv daha onceligimdir bide performanslı olsun yeter
Reis diyorumki yeni alfa romeo stelvio tam istedigim gibi bence performanslı konforlu bir durusu da var 2023 makyajlanmış modeli satışa sunuldugunda almayi planliyoruMEski modelleri ičin geçerliydi o yeniler gayet sağlam
Reis bu fiyatlara güzel bir sedan alırsın bayada performanslı olur
Ben alfa Romeo lara pek ısınamadım ama güzel araçReis diyorumki yeni alfa romeo stelvio tam istedigim gibi bence performanslı konforlu bir durusu da var 2023 makyajlanmış modeli satışa sunuldugunda almayi planliyoruM