aula f75 derim hocamSelam arkadaşlar 2 k bütçeye klavye bakıyorum siyah ℅60 veya ℅75 75 olsa daha iyi olur en çok önerileni almak istiyorum
hocam siyah modeli beyaz modelide sıfır sahibinde 1.5-2.5 arasında dönüyor rahatlıkla veya letgodada olabilir size kalmışSiyah modeli 3 k civarında galiba hocam
ulugames.com.tr
hocam howl 75 sesi gerçekten öylemiKendi kullandığım şu klavyeyi önerebilirim. Kutu içeriğinde gelen kablo bir tık tırt ama işinizi görür.
![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
Site hakkında olumsuz görüşü olan veya sorun yaşayan çok kişi var. Ben siteden bu klavyeyi önceki indirimde ₺2500 almıştım. Ayrıca Hepsiburada'da kendi sattıkları bir gamepad aldım. İki üründe de bir sorun yaşamadım. Klavye şu an indirimde, bu fiyata genelde manyetik, hot-swap, knob ve kasa yapısı (Havit KB904L veya Gamepower ₺1500 satılan manyetik klavyesi gibi) esneyen, ses çıkaran kötü plastik değil.
Bütçe biraz artarsa şu ürün var. Keymo kodu ile bir miktar indirim sağlayabilirsiniz.
![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
Ayrıca Aula'nın %60-68 şu manyetik klavyeleri var. PRO olanın kasası gasket yani ses yalıtımı daha iyi ve sessiz diyebilirim. Çünkü gasket içermeyen klavye kasaları switch sessiz olsa da ses çıkarıyorlar.
![]()
Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye Rapid Trigger Xingyi Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Gri Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye Rapid Trigger Xingyi Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Gri Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN60HE PRO manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş üst seviye bir oyuncu klavyesi modelidir. 8000Hz polling rate ve 0.01 switch doğruluğu ile dowww.teknostore.com
![]()
Aula Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN60HE manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş üst seviye bir oyuncu klavyesi modelidir. 8000Hz polling rate ve 0.02 switch doğruluğu ile donatıwww.teknostore.com
![]()
Aula Win60 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win60 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN60HE MAX manyetik klavye, profesyonel oyuncular için tasarlanmış yenilikçi bir oyuncu klavye modelidir. Wing Chun Switch teknolojisi ve Rapid Trigger desteğwww.teknostore.com
![]()
Aula Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN68HE manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi gaming klavye teknolojisidir. GrayWood manyetik switch'ler ve rapid trigger özelliği ilwww.teknostore.com
![]()
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN68HE MAX manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi gaming klavye teknolojisidir. Wing Chun manyetik switch'ler ve rapid trigger özwww.teknostore.com
![]()
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Mavi Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Mavi Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN68HE MAX manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi gaming klavye teknolojisidir. Wing Chun manyetik switch'ler ve rapid trigger özwww.teknostore.com
Şöyle kabaca bütçenize yakın olanları attım. Diğer Aula klavyeleri için bağlantıya bakabilirsiniz.
Howl 75 şuan alınabilcek en iyisimi bütçem 2 2,5 arası sessiz hafif tok sesli siyah ℅75 gasket yapısı sağlam bir şey arıyorum hot swap olursa iyi olur aulada varmış 2,5 a birde baya saydım valla kusura bakmaKendi kullandığım şu klavyeyi önerebilirim. Kutu içeriğinde gelen kablo bir tık tırt ama işinizi görür.
![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
Site hakkında olumsuz görüşü olan veya sorun yaşayan çok kişi var. Ben siteden bu klavyeyi önceki indirimde ₺2500 almıştım. Ayrıca Hepsiburada'da kendi sattıkları bir gamepad aldım. İki üründe de bir sorun yaşamadım. Klavye şu an indirimde, bu fiyata genelde manyetik, hot-swap, knob ve kasa yapısı (Havit KB904L veya Gamepower ₺1500 satılan manyetik klavyesi gibi) esneyen, ses çıkaran kötü plastik değil.
Bütçe biraz artarsa şu ürün var. Keymo kodu ile bir miktar indirim sağlayabilirsiniz.
![]()
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
Ayrıca Aula'nın %60-68 şu manyetik klavyeleri var. PRO olanın kasası gasket yani ses yalıtımı daha iyi ve sessiz diyebilirim. Çünkü gasket içermeyen klavye kasaları switch sessiz olsa da ses çıkarıyorlar.
![]()
Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye Rapid Trigger Xingyi Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Gri Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye Rapid Trigger Xingyi Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Gri Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN60HE PRO manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş üst seviye bir oyuncu klavyesi modelidir. 8000Hz polling rate ve 0.01 switch doğruluğu ile dowww.teknostore.com
![]()
Aula Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN60HE manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş üst seviye bir oyuncu klavyesi modelidir. 8000Hz polling rate ve 0.02 switch doğruluğu ile donatıwww.teknostore.com
![]()
Aula Win60 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win60 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN60HE MAX manyetik klavye, profesyonel oyuncular için tasarlanmış yenilikçi bir oyuncu klavye modelidir. Wing Chun Switch teknolojisi ve Rapid Trigger desteğwww.teknostore.com
![]()
Aula Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN68HE manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi gaming klavye teknolojisidir. GrayWood manyetik switch'ler ve rapid trigger özelliği ilwww.teknostore.com
![]()
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Sarı Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN68HE MAX manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi gaming klavye teknolojisidir. Wing Chun manyetik switch'ler ve rapid trigger özwww.teknostore.com
![]()
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Mavi Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula Win68 He Max Manyetik Klavye Rapid Trigger Wing Chun Switch 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Mavi Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula WIN68HE MAX manyetik klavye, profesyonel oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi gaming klavye teknolojisidir. Wing Chun manyetik switch'ler ve rapid trigger özwww.teknostore.com
Şöyle kabaca bütçenize yakın olanları attım. Diğer Aula klavyeleri için bağlantıya bakabilirsiniz.
Birde kablosuz olursa yazmayı unutmuşum kb pardonHowl 75 şuan alınabilcek en iyisimi bütçem 2 2,5 arası sessiz hafif tok sesli siyah ℅75 gasket yapısı sağlam bir şey arıyorum hot swap olursa iyi olur aulada varmış 2,5 a birde baya saydım valla kusura bakma![]()
Gasket sadece bu üründe var.Howl 75 şuan alınabilcek en iyisimi bütçem 2 2,5 arası sessiz hafif tok sesli siyah ℅75 gasket yapısı sağlam bir şey arıyorum hot swap olursa iyi olur aulada varmış 2,5 a birde baya saydım valla kusura bakma![]()
Hocam baya bilgili birisi gibisiniz siz bana yardımcı olursunusz ben en iyisi şöyle diyeyim sıyah olması öncelik ℅75 8k hz manyetik hot swaplı kablosuz sesi yumuşak tok bir sesli klavye arıyorum gasket olmasada olur gerek yok ekstra özellik o pbt keycap iyimiş olursa oda iyi olur pek bilgim yok açıkcası bu kriterlere uygun bir klavye varmı hocamGasket sadece bu üründe var.
![]()
Gasket, manyetik ve %75 olunca büyük ihtimalle bütçe artacak. Stoklara gelirse, beklerim ve bütçe artırım diyorsan.
Yok artıramam diyorsan Aula F87 PRO bu bütçelerde alınabilecek tek ürün gibi duruyor.
Aula PRO klavyelerinde gasket var.
Kablosuz 8K Hz sadece Beats e-spor satıyor. Onun da stoğu yok. Yerelde başka satan marka görmedim. Genelde klavyelerde kablolu daha mantıklı. Çünkü 8K Hz kablosuz bir alıcı, ister istemez odadaki diğer alıcıların sinyalini bozuyor. Fare'de buna katlanırım da hem fare hem klavye 8K Hz olsa garanti sorun yaşardın. Siyahı var mı bilmiyorum, herhalde bavulcular arasında en dandik siteye sahip olanlar bunlar. Site içinde klavyelerinin hepsini göremiyorsun, Google'dan aratman lazım.Hocam baya bilgili birisi gibisiniz siz bana yardımcı olursunusz ben en iyisi şöyle diyeyim sıyah olması öncelik ℅75 8k hz manyetik hot swaplı kablosuz sesi yumuşak tok bir sesli klavye arıyorum gasket olmasada olur gerek yok ekstra özellik o pbt keycap iyimiş olursa oda iyi olur pek bilgim yok açıkcası bu kriterlere uygun bir klavye varmı hocam
ulugames.com.tr
Hocam o zaman güzel bir 75 klavye alayım geçeyim ne önerirsiniz siyah olursa iyi olurKablosuz 8K Hz sadece Beats e-spor satıyor. Onun da stoğu yok. Yerelde başka satan marka görmedim. Genelde klavyelerde kablolu daha mantıklı. Çünkü 8K Hz kablosuz bir alıcı, ister istemez odadaki diğer alıcıların sinyalini bozuyor. Fare'de buna katlanırım da hem fare hem klavye 8K Hz olsa garanti sorun yaşardın. Siyahı var mı bilmiyorum, herhalde bavulcular arasında en dandik siteye sahip olanlar bunlar. Site içinde klavyelerinin hepsini göremiyorsun, Google'dan aratman lazım.
Bence kablolu klavye kullanın. Howl 75 alınabilir, siyah modeli var. Ses konusunda manyetik klavyeler için video vb. bakmanız lazım. Veya bu fiyata ucuz bir manyetik klavye alıp, sonradan switch almanız gerekiyor.
![]()
Bütçe 3K çıkarsa GameRaider K1 He alınabilir.
![]()
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
Switchleri de şu siteden alabilirsin.
Klavye Switchleri
wraithesports.com
Her türlü istediğin özellikler için bütçen ₺3-5K çıkabilir.
Ha bir tık artırırım diyorsan Wraith W75 de alınabilir. BBL versiyonu da var, o da siyah.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kablosuz yazmayı unuttum pardon hocamHocam o zaman güzel bir 75 klavye alayım geçeyim ne önerirsiniz siyah olursa iyi olur