Hocam 4k'yı bilmiyorum fakat imzamdaki sistem (4060 ti) ile ben 2k çözünürlükte oynuyorum güzel FPS değerleri veriyor. Her ikisinde de iyi değerler alayım derseniz 5070ti, 9070xt tavsiye ederim.Başlıkta belirttiğim gibi dostlar 3 -4 yıl 2 k ve 4 k için kullanılmalık ekran kartı önerisi amd Nvidia farketmez bütçe 30-40 k
Hocam iki kartdan hangisi daha iyi performans gösterir aradaki performans fazla değilse 9070 xt alayımmıİndirimle 5070ti kovalayın, 27-28 bandına 9070XT bulursanız o da alınır.
Hangisini tercih etmeliyimHocam 4k'yı bilmiyorum fakat imzamdaki sistem (4060 ti) ile ben 2k çözünürlükte oynuyorum güzel FPS değerleri veriyor. Her ikisinde de iyi değerler alayım derseniz 5070ti, 9070xt tavsiye ederim.
5070Ti. 4x Frame Generation 4K da çok rahatlatir seni.Hocam iki kartdan hangisi daha iyi performans gösterir aradaki performans fazla değilse 9070 xt alayımmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini tercih etmeliyim
Performans olarak ikisi de benzer, 10k ve daha fazla fiyat farkı varsa 9070XT alırdım ben. 40k beni düşündürmeyecekse nvidia'dan şaşmazdım.Hocam iki kartdan hangisi daha iyi performans gösterir aradaki performans fazla değilse 9070 xt alayımmı
5070 ti tercih ederdim bütçesel sorunum yoksa.Hocam iki kartdan hangisi daha iyi performans gösterir aradaki performans fazla değilse 9070 xt alayımmı
Hangisini tercih etmeliyim
Bilemedim hocam 10 k versem mi diye para varda 10 k ona vermek yerine başka şeylere yatırabilirmPerformans olarak ikisi de benzer, 10k ve daha fazla fiyat farkı varsa 9070XT alırdım ben. 40k beni düşündürmeyecekse nvidia'dan şaşmazdım.bile
Bütçe sorunu yok hocam5070 ti tercih ederdim bütçesel sorunum yoksa.
29kya sapphire pulse 9070 xt yeterli. frame gen + fsr 4.0 yeterli olur.Bilemedim hocam 10 k versem mi diye para varda 10 k ona vermek yerine başka şeylere yatırabilirm
Bütçe sorunu yok hocam
ray tracing kullanmayacaksınız. fsr4le dlss4 asagi yukarı aynı. ray tracing için o fark verilir mi siz hesap edin. (tabii nvidiaya özel bazi cuda kullanan programları kullanmadığıbnızı varsayıyorum.)Ray tracing dlss farkı 5070 ti ye göre nasıl hocam gerek varmı fark yoksa almayayım
Kesinlikle değer. 4 yıl degistirmeyeceksiniz ve 4k da oynucaksiniz. Sizin için fps onemli olacak akicilik icin. 4x frame generation ile fps uçuyor resmen oyunlarda.9070 xt ye göre 10 k felan fiyat farkı var değermi hocam