2 Kişini Perma Yemesi Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Eleştiri var, suçlama var.
İkisi aynı şeyler değil.
Olayı tam olarak bilmiyorum ama eleştiriden çıkıp suçlama olduysa normal.
Franko nun dediğinde suçlamaya dair hiçbirşey yoktu. Gördüğüm en saçma banlardan biri. Daha sözünü bitirmeden milletin sesini kesen bir yönetime pek bir şey diyemiyorum.

Her ne kadar Technopat'dan farklı olacağız deseniz de bu yolun sonu oraya varıyor.
Tam olarak aynı yere varmıyor.
Technopattaki gibi küçük yazım yanlışlarına ban verilmediğini çoğumuz biliyoruz, ve o serbestliğin de burada olmamızda rolü var. Ancak burada da eleştirinin ban sebebi olması VEYA en gereksiz ve olur olmayacak yerde ban atılması buradan da bi yerde soğutuyor. Aynı derecede ban var, ama bi tarafta belirli kurallar var uymayanlara ban, diğer tarafta kuralda yazmayan şeylere de duruma göre bazen ban, bazen hiçbir şey. Mantıklı değil.

Ama Kekesto Abdullah Hacıgül yerine başka birine sallasaydı perma yemezdi.
Ne güzel konuştun bak işte, mesele burada bitiyor. Aynısını herhangi bir forum üyesine yapsa uyarı bile almazdı belki, ama şahsa göre muamele çok açık ara var.

Franko nun dediğinde suçlamaya dair hiçbirşey yoktu. Gördüğüm en saçma banlardan biri. Daha sözünü bitirmeden milletin sesini kesen bir yönetime pek bir şey diyemiyorum.
Evet ilk banında suçlama yoktu o ban saçmaydı bence de ama sonradan hesap açıp gelmesi olmadı. Haklıyken haksız duruma düştü bence orada. Ama yine de perma hak etmedi @cfranko

Tam olarak aynı yere varmıyor.
Technopattaki gibi küçük yazım yanlışlarına ban verilmediğini çoğumuz biliyoruz, ve o serbestliğin de burada olmamızda rolü var. Ancak burada da eleştirinin ban sebebi olması VEYA en gereksiz ve olur olmayacak yerde ban atılması buradan da bi yerde soğutuyor. Aynı derecede ban var, ama bi tarafta belirli kurallar var uymayanlara ban, diğer tarafta kuralda yazmayan şeylere de duruma göre bazen ban, bazen hiçbir şey. Mantıklı değil.
Her moderatör bir değil. Sanırım yerine "sanıtım" demiştim moderatör inisiyatiften düzeltmişti sadece. Orada hemen eleştiriye ceza yok burada var.

Bu arada @cfranko açıklama bile yapamadan banlandı. Eğer böyle kimseyi dinlemeden banlayacaklarsa bu forum mahvolacak...
Bilgi sahibi ve burada birçok insana yardımcı olan insanları gereksiz yere sınırsız banlayıp öylelerini kaybetmemek gerek.

Evet ilk banında suçlama yoktu o ban saçmaydı bence de ama sonradan hesap açıp gelmesi olmadı. Haklıyken haksız duruma düştü bence orada. Ama yine de perma hak etmedi @cfranko
Orada yeni hesap açma sebebi daha tartışamadan adamın sesini kesmesiydi. Biri bir şey anlatırken lafını kesip banlarsan tabi yeni hesap açar.

Orada yeni hesap açma sebebi daha tartışamadan adamın sesini kesmesiydi. Biri bir şey anlatırken lafını kesip banlarsan tabi yeni hesap açar.
Yeni açtığı hesapta kendisini savunmadı ki. Sonuç olarak aynı yere varıyoruz perma olmamalıydı bu durumda.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri