Neler Yeni

2 sorum var Yardım ??

DeH$et

80+ Silver
1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Saç dökülmesine karsi bioxcin şampuan öneririm

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Saçın çok dökülmesini bilmem ama kolay taramak için gliss saç bakım kremi var fıs fıslı benim saçım uzun diye kullanıyorum. Banyo yaptıktan sonra kuruyunca sertlesmemesi içinde yine saç bakım kremleri var saçını yıkadıktan sonra sürüp 2 dk bekletip duruluyorsun banyodan çıkarken yapıyorsun bunu yani marka vermeye gerek yok alayı ise yarıyor. Saç dökülmesini bende yaşıyorum çörek otu tavsiye ettiler bir denicem onu.

Farex

80+ Silver
anne tarafına çekme ihtimalimiz olmazmı dayılarıma çok benziyorum
Yok kardeşim maalesef olasılık var fakat çok düşük genelde ilk çocuk fenotipi babaya çeker
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kardeşim sakın yumuşatıcı kremler falan kullanma daha hızlı dökülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Serkan karakaya
Kardeş al randevu cildiyeciye git sor . Biz nerden hilelim sacinda ne olup olmadığını :)
İnşallah şifa bulursun

Top Bottom