- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,199
Arkadaşlar lütfen konu dahilinde yorum yapalım. Başvuru sayısı 6-7 tane ama 16 sayfa olmuş konu 
Yaşım 17, uyarı sayım 1.Arkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.
Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
@kaplanharun bir uyari da alırsa perma yiyecek sanırım.Uyarısı fazla.@kaplanharun @epica59 @Emir Aydın @Sunay @hocam o iş öyle değil @baltazar
Bence aday listesine alınsın.
Görmediğim, unuttuğum olabilir.
Ben bile kendimi seçmezdim@kaplanharun @epica59 @Emir Aydın @Sunay @hocam o iş öyle değil @baltazar
Bence aday listesine alınsın.
Görmediğim, unuttuğum olabilir.
Uyarısına bakılmaması taraftarıyım.@kaplanharun bir uyari da alırsa perma yiyecek sanırım.Uyarısı fazla.
İnsanlar çok sabırsız. Başvuru yapanlar daArkadaşlar lütfen konu dahilinde yorum yapalım. Başvuru sayısı 6-7 tane ama 16 sayfa olmuş konu![]()
Şimdi saçma ve troll gelebilir ama dalga geçme amacı ile değil ortak kararlar alınan birbirine danışılan bir grup kurulsa güzel olur. Meclis gibi yönetime yardım edicek fakat fazla yetkisi bulunmuyan kişilerde bu gruba (meclise) dahil olabilirArkadaşlar lütfen konu dahilinde yorum yapalım. Başvuru sayısı 6-7 tane ama 16 sayfa olmuş konu![]()
Uyarı falan da boş işler ben mod olsam hareketlerim %100 değişir
Yapma la banlar beni o...Uyarısına bakılmaması taraftarıyım.