20-25 Bin tl Telefon Önerisi

azomett

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
25000
Selam dostlar, başlıkta da belirttigim gibi 20 25 bin TL arası telefon bakıyorum. Çok zorlayici oyunlar oynamam genelde Clash Royale Brawl Stars tarzı cok yormayan oyunlardır.Kamerasini neredeyse hiç kullanmiyorum benim icin onemli degil yani bu fiyat bandinda Samsung Galaxy S24 FE ve POCO X7 Pro dikkatimi çekti daha iyi önerileriniz varsa soylerseniz yoksa da bu 2 telefondan hangisi daha iyidir? Soylerseniz cok sevinirim.

Selam dostlar, başlıkta da belirttigim gibi 20 25 bin TL arası telefon bakıyorum. Çok zorlayici oyunlar oynamam genelde Clash Royale Brawl Stars tarzı cok yormayan oyunlardır.Kamerasini neredeyse hiç kullanmiyorum benim icin onemli degil yani bu fiyat bandinda Samsung Galaxy S24 FE ve POCO X7 Pro dikkatimi çekti daha iyi önerileriniz varsa soylerseniz yoksa da bu 2 telefondan hangisi daha iyidir? Soylerseniz cok sevinirim.
oyun oynamiyorsun, kamerasini kullanmiyorsun. acaba denk getirirsen galaxy a36 8/256 alip gecsen mi? senin gibi bir kullanici icin hem 10k cebinde kalir hem de cok fark hissetmezsin.

S24 FE varken Xiaomi'ye bakma

Hocam evet 256gb modeli alınır fakat 128 bence alınmaz hem yetersiz hem de UFS 3.1 var bence UFS 4.0 olan modelini almak daha mantıklı ben olsam Y.D Xiaomi cihazlara bakardım.
YD daha da kötü

O fiyata Y.D olur dersen 1TB Xiaomi 14T Pro var hem depolama, işlemci, batarya, kamera, dayanıklılık olarak üzmez 22k ya 512 20k ya 256gb var bence 256gb al kalan 5k ya kulaklık vs alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YD daha da kötü
Hocam sıkıntısını görmedim siz gördünüz mü kayıtlı şekilde?

Önceden Redmi 10 kullanmıştım, normaline göre daha fazla ısınıyor ve performansı daha düşük
Kullandığınız model giriş seviyesi bir model bahsettiğimiz model 14T Pro nerdeyse amiral gemisi seviyesinde şuan 50-55k olan X200 FE ile aynı işlemciyi vs. kullanıyor 14T Pro'nun sensör modelleri Xiaomi 15 de bulunan sensörlerle aynı ayrıca leica lensler falan var kasa kalitesi mükemmel zaten. Ekranıda gayet güzel.

s24 fe

Kullandığınız model giriş seviyesi bir model bahsettiğimiz model 14T Pro nerdeyse amiral gemisi seviyesinde şuan 50-55k olan X200 FE ile aynı işlemciyi vs. kullanıyor 14T Pro'nun sensör modelleri Xiaomi 15 de bulunan sensörlerle aynı ayrıca leica lensler falan var kasa kalitesi mükemmel zaten. Ekranıda gayet güzel.
Xiaomi için YD yine önermem. ÖTV ile KDV'den kaçmak içinse olabilir

Önceden Redmi 10 kullanmıştım, normaline göre daha fazla ısınıyor ve performansı daha düşük
Performans farkı %5-8 arasıdır emin olun.

Xiaomi için YD yine önermem. ÖTV ile KDV'den kaçmak içinse olabilir
Telefon S24 FE'den kötü mü? Yazılım dışında daah iyi olduğu bir yanını söyler misiniz bana? 25K da daha iyisi varsa önerebilirsiniz hocam.

Performans farkı %5-8 arasıdır emin olun.

Telefon S24 FE'den kötü mü? Yazılım dışında daah iyi olduğu bir yanını söyler misiniz bana? 25K da daha iyisi varsa önerebilirsiniz hocam.
İlla YD ise 14T Pro. Yazılımından dolayı 3 yıl dayanmaz ben yine söyleyeyim

Geri