20 Adet GAME+ GeForce NOW 1 Aylık Kapalı Beta Kodu

Deneyim veririm sizden birine
Ağlıcam valla bişeyde doğru gitsin hergün akşam geforcenow sırası bekliyorum 2 3 saat sabah namazına kalkıp uyumayıp oynuyorum akşam arkadaşlarda oynarken utanıyorum onlar bekliyelimmi diyorlar lolde 1 el atıyoruz süre bitiyor bazen pc açmıyor lolü akşam onlar giriyor dc izliyorum cidden diyorum Lütfen kullanmıcak birisi varsa verebilir mi INSTA Kadir_Zeyrek siyah profil 20 takipçi var
nolur ver

taaa ilk başta kayıt yaptırmıştım onlar bi işe yaramıyor mu ?niye erken kayıt yaptık o zaman

Bende çok pikselleşme oluyor. Onun dışında sorun yok. Onu da bir kaç gün sonra girince düzelir.

20 MBPS Down, 5 MBPS upload Superbox ile pek kullanılabilir durumda değil maalesef. Başka kullanan varsa denerse sevinirim.

Ağlıcam valla bişeyde doğru gitsin hergün akşam geforcenow sırası bekliyorum 2 3 saat sabah namazına kalkıp uyumayıp oynuyorum akşam arkadaşlarda oynarken utanıyorum onlar bekliyelimmi diyorlar lolde 1 el atıyoruz süre bitiyor bazen pc açmıyor lolü akşam onlar giriyor dc izliyorum cidden diyorum Lütfen kullanmıcak birisi varsa verebilir mi INSTA Kadir_Zeyrek siyah profil 20 takipçi var
Kendini şu şekilde neden acındıracak duruma getiriyorsun anlamış değilim.
Şubat ayı içinde Geforce Now fiyatı açıklanacak ve 50 TL'nin altında olması bekleniyor.
Az daha sabredip kendin alsan?

Hiç değilse internetin iyi ne PC ne internetim iyi 720 p de oynamak için gece 2 3 de giriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Packet loss sorunu düzeldiyse zaten alınır. Celeron işlemcili laptop ile normalinde bile oynanıyor. Ama Multiplayer oyunlarda Packet loss bazen can sıkıyor.

Geri