Sırf deneme amaçlı yapıcaksan ben aldım yardımcı olabilirim sana.Kalmadı dimi
Pingleri test etmeyi ummuştum da herkes kodu çoktan almış.
Alırım onu bilmiyordum fiyatlar yazmıyorduKendini şu şekilde neden acındıracak duruma getiriyorsun anlamış değilim.
Şubat ayı içinde Geforce Now fiyatı açıklanacak ve 50 TL'nin altında olması bekleniyor.
Az daha sabredip kendin alsan?
Amacım Online oyunlardaki ping değerlerine bakmak.Sırf denem amaçlı yapıcaksan ben aldım yardımcı olabilirim sana.
Chaet engine mi kullanıyorsun?Alıntıyı görüntüle
Bunu yapmazsam olmazdı.
Şimdilik anlam veremediğim tek şey en fazla 50mbps verebiliyorum ayarlardan, belki olması gereken budur fakat bence daha fazla olmalı.95/5 İnternetim ile ilk deneyimim pek iyi değil biraz daha deneyeceğim belki ayar yapmam gerekir.
Ama daha kapalı beta büyük ihtimalle şuan yaşadığım pikselleşme ve düşük fps sorunu düzelecektir.
Ben de yok eğer biri verirse mutlaka senle paylaşırım ikimiz oynarızBir Allah'ın kulu benle paylaşabilir mi hesabını acindirmadan açık açık soyliyim ne PC nede intim iyi değil berbat o yüzden istiyorum gece 2 3 gibi gireceğine de söz veriyorum.
Zaten max verebilecegin hiz oŞimdilik anlam veremediğim tek şey en fazla 50mbps verebiliyorum ayarlardan, belki olması gereken budur fakat bence daha fazla olmalı.