Poco x7 pro yada s24fe ikisi içinde birazcık koyman gerikiyo ama değerArkadaşlar kamera falan umrumda değil pek tamamen oyun gücü işlemci ekran kartına önem veriyorum. Poco x6 pro ve Poco f6 arasındayım. Sizce ne almalıyım? Veya başka öneriniz var mı?
x7 pro nun işlemcisi biraz daha iyif6 modeli x7 prodan daha güçlü gözüküyor. İşlemci vs olarak yani...Bilemedim.
honor ayrıca iyi bir kameraya sahip seni tatmin edecektir yani burada ikisi modelde birbirine çok yakın biraz tercih yapacaksın. Ya kamera ya işlemci ama bu segmentte karar senin iki telefonda başka alanlarda kendini öne çıkarıyor eğer oyun istersen poco ama honorda geri kalmıyor açıkçası.Honor 200'ü 2 ye katlıyor antutu testinde f6 modeli. Ama 2 bin tl daha düşük . Teşekkürler önerileriniz için
F6 al x6 ve f6 kullandım f6 daha stabil ve ısı pil performansı olarak önde ayrıca kamerası yeterliArkadaşlar kamera falan umrumda değil pek tamamen oyun gücü işlemci ekran kartına önem veriyorum. Poco x6 pro ve Poco f6 arasındayım. Sizce ne almalıyım? Veya başka öneriniz var mı?
şimdi baktımda haklısın f6 alabilirsin ama kvk türkiye garantili ne oluyor onu bilmiyorum yakında poco f7 çıkıcak 25-26 civarı çıkarsa onu öneririm bütçe çıkmıyorsa f6 alabilirsinemin misin baktıgım tüm testler araştırmalarda tersini gördüm