20 bin tavsiye telefon

Solotov

80+
Reaksiyon skoru
137
Arkadaşlar kamera falan umrumda değil pek tamamen oyun gücü işlemci ekran kartına önem veriyorum. Poco x6 pro ve Poco f6 arasındayım. Sizce ne almalıyım? Veya başka öneriniz var mı?

Arkadaşlar kamera falan umrumda değil pek tamamen oyun gücü işlemci ekran kartına önem veriyorum. Poco x6 pro ve Poco f6 arasındayım. Sizce ne almalıyım? Veya başka öneriniz var mı?
Poco x7 pro yada s24fe ikisi içinde birazcık koyman gerikiyo ama değer

honor200

honor 200 veya poco modelini öneririm

Honor 200'ü 2 ye katlıyor antutu testinde f6 modeli. Ama 2 bin tl daha düşük . Teşekkürler önerileriniz için
honor ayrıca iyi bir kameraya sahip seni tatmin edecektir yani burada ikisi modelde birbirine çok yakın biraz tercih yapacaksın. Ya kamera ya işlemci ama bu segmentte karar senin iki telefonda başka alanlarda kendini öne çıkarıyor eğer oyun istersen poco ama honorda geri kalmıyor açıkçası.
Xiaomi modellerine de bakabilirsin özellikle 13t gayet dengeli bir telefon

F6 al x6 ve f6 kullandım f6 daha stabil ve ısı pil performansı olarak önde ayrıca kamerası yeterli

emin misin baktıgım tüm testler araştırmalarda tersini gördüm
şimdi baktımda haklısın f6 alabilirsin ama kvk türkiye garantili ne oluyor onu bilmiyorum yakında poco f7 çıkıcak 25-26 civarı çıkarsa onu öneririm bütçe çıkmıyorsa f6 alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,164
Son üye
Hamzakılıç
Geri