200.000 tl araba önerisi

Bakalım bende konuyu takip edeyim ona göre hareket ederim :blobdance::blobdance: Astra o fiyatlarda yok gibi nerdeyse 240K'larda gördüm birkaç tane
Bekle hocam favorilerden varsa atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakalım bende konuyu takip edeyim ona göre hareket ederim :blobdance::blobdance: Astra o fiyatlarda yok gibi nerdeyse 240K'larda gördüm birkaç tane
Bu fiyatlara sağlam araba bulmamak koyuyo be usta

Son düzenleme:
Arabalar konusunda tam bilgim yok ama evet buydu yanlış yazmışım.200K civarında alınacak 2 sağlam araba var diyorlardı birisi Ford Fiesta diğeri de Opel Astra bu yazdığınızdan.Biraz okumuştum bu iki aracı öneriyorlardı.İnternette baktığımda da Bu aracın Ford Fiesta'ya nazaran daha iyi olduğunu tercih edilirse bunun tercih edilmesi gerektiği yazıyordu.Youtube'da vs bakmıştım bir kaç yere.Ama Ford Fiesta daha hoş geliyor benim gözüme.Bakalım benim daha almama bayağı var Eylül gibi filan almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Sessizce oturup konuya gelen yorumlarla kendimi geliştireyim araba konusunda .Teşekkür ederim link için :blobdance::blobdance:

Arabalar konusunda tam bilgim yok ama evet buydu yanlış yazmışım.200K civarında alınacak 2 sağlam araba var diyorlardı birisi Ford Fiesta diğeri de Opel Astra bu yazdığınızdan.Biraz okumuştum bu iki aracı öneriyorlardı.İnternette baktığımda da Bu aracın Ford Fiesta'ya nazaran daha iyi olduğunu tercih edilirse bunun tercih edilmesi gerektiği yazıyordu.Youtube'da vs bakmıştım bir kaç yere.Ama Ford Fiesta daha hoş geliyor benim gözüme.Bakalım benim daha almama bayağı var Eylül gibi filan almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Sessizce oturup konuya gelen yorumlarla kendimi geliştireyim araba konusunda .Teşekkür ederim link için :blobdance::blobdance:
Usta bide son önerim cruze lerden olabilir iki araçdanda mantıklı geliyor benimde almayı düşündüğüm bir araba.

Ah be hocam 301 bile kalmadı bu piyasada dün heveslendim golf 5 baktım araba 390.000 bin çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta 220.000 çıkarsam bi golf 5 polo bulurmuyum sence.
Benzinli vag almaktansa şunlara bir bakın hocam
Biraz bakınca bulacağım araba bulunur dedim ve karşıma focus çıktı. Aklıma gelmemişti ve km olarakta iyi duruyor. Boyaya takılmazsanız atacağım ilanları atıyorum
2 3 parça boyalı symboller var
Attığınız gibi astra ve fiesta da mantıklı
1.3 astra almanız daha iyi olur

Benzinli vag almaktansa şunlara bir bakın hocam
Biraz bakınca bulacağım araba bulunur dedim ve karşıma focus çıktı. Aklıma gelmemişti ve km olarakta iyi duruyor. Boyaya takılmazsanız atacağım ilanları atıyorum
2 3 parça boyalı symboller var
Attığınız gibi astra ve fiesta da mantıklı
1.3 astra almanız daha iyi olur
Sanderoya o parayı vermem ama focus bakılabilir gibi duruyor önerin için sağol hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,812
Üyeler
187,736
Son üye
babayaga41
Geri