Neler Yeni

200 TL Klavye Tavsiyesi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Aklımda şu an hiçbir seçenek yok. Bu fiyata bildiğiniz güzel bir klavye varsa link bırakır mısınız? Bulursam konu anlatımı izlerim biraz fikir sahip olurum, teşekkürler.

Not: Konu Anlatımı yazmışım dersle kafayı bozdum fkfhdfhlkafdhl. İnceleme diyecektim.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Mekanik olmasını istersen en az 70-100 tl arası daha koyman gerekli ama mekanik gibi bir isteğin yoksa ışıklı bir klavy al gece ihtiyacın olur

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik olmasını istersen en az 70-100 TL arası daha koyman gerekli ama mekanik gibi bir isteğin yoksa ışıklı bir klavy al gece ihtiyacın olur
Tam da o yüzden istiyorum. Elimde HP markalı mebran ışıksız bir klavye var. gece kullanımım fazla olduğu için ışıklı bişeyler istiyorum. Semi-Mecanic de olabilir max 200-230 arası bütçem var.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Tam da o yüzden istiyorum. Elimde HP markalı mebran ışıksız bir klavye var. gece kullanımım fazla olduğu için ışıklı bişeyler istiyorum. Semi-Mecanic de olabilir max 200-230 arası bütçem var.
yarı mekanik klavyenin bence düz bir klavyeden farkı yok mekanik hisli klavyeler bence pazarlama stratejisi eğer çok para harcamak istemiyorsan a101 e fln gelenlere bakabilirsin yada evinin yakınında vatan bilgisayar varsa orda klavye denemene izin verirler deneyip al bazı klavye resimlerinde enter ve silme tuşu büyük gözükür ama küçük çıkar bunlar biraz zorlaştırır işini bu benim tavsiyem çok para harcama mekanik hisli denen boş şeye

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarı mekanik klavyenin bence düz bir klavyeden farkı yok mekanik hisli klavyeler bence pazarlama stratejisi eğer çok para harcamak istemiyorsan a101 e fln gelenlere bakabilirsin yada evinin yakınında vatan bilgisayar varsa orda klavye denemene izin verirler deneyip al bazı klavye resimlerinde enter ve silme tuşu büyük gözükür ama küçük çıkar bunlar biraz zorlaştırır işini bu benim tavsiyem çok para harcama mekanik hisli denen boş şeye
Şöyle, zaten elimden geldiğince almayı düşündüğüm her ürünün incelemesini izlerim. Okey semi-mecanic klavyeye çok para harcamayacağım. Yarın konuyu yükseltirim gece diye hiç öneri gelmedi.

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
ben 180 TL aldım mekanik gamepower warlock compact mavi swicht di 1 aydır memnunum şuan piyasada yok şuan alma bir sey

Çınar Yaşar

80+ Gold
Gamepower Warlock Compact var bu fiyata

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Top Bottom