Lanelzy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
- Bütçe
- 5
Sony bir flash belleğim var ve flash belleği bilgisayara taktığımda 2tb gösteriyor gerçekmi internette felan çok az videosu var onlarda Rusça anlayamadım
flash belleğin üstünde toshiba yazmasına rağmen sony demenizi anlamadım. üstelik flash belleğin üstünde ne yazıyorsa odur. sanırım genişletme uygulaması kullanılmış fazla gözükmesi içinSony bir flash belleğim var ve flash belleği bilgisayara taktığımda 2tb gösteriyor gerçekmi internette felan çok az videosu var onlarda Rusça anlayamadım
Büyük dosyalar attığımdada alıyor amaflash belleğin üstünde toshiba yazmasına rağmen sony demenizi anlamadım. üstelik flash belleğin üstünde ne yazıyorsa odur. sanırım genişletme uygulaması kullanılmış fazla gözükmesi için
Bunu diyecektim biçimlendirmeyi dene bak ne yazıyor orda bakalımBüyük dosyalar attığımdada alıyor ama
mesela?Büyük dosyalar attığımdada alıyor ama
Beklemedeyiz dostumTamamdır 30dkklik işim var konuyu takip edin bilgilendireceğim sizi
Bir uygulama ile 2TB yapılmış. İçine 16GB üstü dosya atmaya başlarsan içindeki verilerin üstüne yenilerini yazmaya çalışır haliyle veri kayıpları olurSony bir flash belleğim var ve flash belleği bilgisayara taktığımda 2tb gösteriyor gerçekmi internette felan çok az videosu var onlarda Rusça anlayamadım