Neler Yeni

2000li yıllarda Zuma benzeri bir oyun adını bulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
Arkadaşlar zuma benzeri bir oyun cocuklugum onla geçti bulup nostalji yapmak istiyorum. Ama sürekli zuma oyunları cıkıyor karşıma onlar değil. Ve galiba teması hayvan kaplan ayak izi gibi şeyler vardı orman nehir gibi gibi şeyler vardı

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar zuma benzeri bir oyun cocuklugum onla geçti bulup nostalji yapmak istiyorum. Ama sürekli zuma oyunları cıkıyor karşıma onlar değil. Ve galiba teması hayvan kaplan ayak izi gibi şeyler vardı orman nehir gibi gibi şeyler vardı
Tema olarak benzemeyen ama mantık olarak benzeyen bi kaç oyun var ama şuan adlarını hatırlayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlara baktımda aynı zamanda çıkmış luxor diye baya benzeyen bi oyun var bakın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam luxora da baktım o da değil yani oyunlar birbirine cok benziyor ama o aradıgım oyun değiller malesef 1 haftadır arıyorum yok yani.renkleri teması cok daha canlıydı teşekkür ediyorum cevabınız için

Top Bottom