He anladım sen bak kardeşim ben memnun kaldım arkadaşa toplarken gayet rahattıBenden kaynaklı. Brave'de gözükmüyor, Chrome'da gözüküyor. Garip.
Önü temperli cam olan bir kasa kullanıyorum da ekran kartım 72 dereceye kadar çıkıyor max. RTX 3060 TI 3 fanlı versiyonu kullanıyorum. Önü mesh bir kasa bakıyorum bunun gibi. Ne kadarlık bir düşüş oluyor mesh kasaya geçtiğimde? Aşağı yukarı bir tahmininz var mı?Bunu öneririm sistemdeki görünüşü de böyle bir sistem de kullanmıştık gayet güzeldi
DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
72 ideal sıcak değil şuan için gerekli değil Bence yinede sen bilirsinÖnü temperli cam olan bir kasa kullanıyorum da ekran kartım 72 dereceye kadar çıkıyor max. RTX 3060 TI 3 fanlı versiyonu kullanıyorum. Önü mesh bir kasa bakıyorum bunun gibi. Ne kadarlık bir düşüş oluyor mesh kasaya geçtiğimde? Aşağı yukarı bir tahmininz var mı?