2025 model pejo 3008 boya kalkması hakkında

hocam dışarıda maks tutsa tutsa 4-6 bin falan tutar fotoğrafı varsa daha net fiyat verebilirim babam boyacı yıllarca serviste çalıştı sorabilirm ona istersen
ustam 2,5 karış yükselikte 1,5 karış genişliğinde bir çizik o da boya kalkması, fotoğraf olsaydı atardım ama ölçüler buna yakın

ustam 2,5 karış yükselikte 1,5 karış genişliğinde bir çizik o da boya kalkması, fotoğraf olsaydı atardım ama ölçüler buna yakın
hocam rengi beyaz varsayarak sordum sanayide 7 bine falan yaptırır servis 10 binden fazla alır dedi

Tutanak tutmazsan hiç bir yaptırımı yok. Adam senden hak talep edemez. Eğer tutanak tutarsa hak talep edebilir ancak bu sefer de hasar tutarına göre bedel kaybı talep edebilir. Bunun yanında eğer sigotanı ve kaskonu bunun için bozdurursan her sene çok daha fazla sigorta kasko ödersin. Hasarsızlık indirimin biter. Çok pahalı bir şey tutmazsa serviste yaptır cebinden.

Geçen benim motoruma park halinde çarptılar. 6000 lira grenaj parası çıktı. Ödemek istemedi adam. Sigortadan yaptırdık. Adam aradı beni 3-4 bin lira çıkan sigortası 14 bin çıkmış. Abi dedim sen istemedin. 6000 verip kurtulacaktın. Bi de aracına hasar kaydı girdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,666
Üyeler
192,450
Son üye
XThoreX
Geri