2025'te Alt yapı yok

Yıl 2025 internet alt yapısı yok deniliyor. Evin dibinde telekom direği var ama kullandırtmıyorlar. Süperbox almayı düşünüyorum ama ev zemin katta olduğu için TT ve Vodafone 3-5 mbps çekiyor. Sanırım mağarada yaşasam daha iyi xD
Ya knk anlarsın ya 5G droncell fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belediyenizin acizliği.
Belediyelik bişey yok ki alt yapı yapıyorlar başvuru yapınca hane sayısı doldu diyip ana merkeze yolluyor lar onlar da bi güzel red ediyor

Ya knk anlarsın ya 5G droncell fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belediyelik bişey yok ki alt yapı yapıyorlar başvuru yapınca hane sayısı doldu diyip ana merkeze yolluyor lar onlar da bi güzel red ediyor
Kazıları bildiğim kadar Belediye yapıyor. Direkler sanırım kendilerinin. Olmaya bilir de.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ona bakarsan yıl 2025 ama hiçbi s2m yok

Önüm arkam sağım solum fiber benim oturduğum sokak adsl ve fiberden daha çok ücret ödüyorum :D

Telefon açın baban telefonda tanıdık milletvekili arkadaşım var şikayet ederim sizi onlara desin. Belki korkuyla çözülür. Yoksa umurlarında değil iş zorlarına geldiği için uğraşmıyorlar.

Bulunduğunuz yerde altyapı var ama boş port yok anladığım kadarı ile. Sancılı bir süreç ya birisi iptal ettirecek siz onun yerine kullanabileceksiniz yada yeni port açacaklar yalnız port açmaları kısa sürecek bir durum değil.
Kolay gelsin

Geri