2026'da "Asus ROG Ally Z1 Extreme" Alınır mı?

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
104
Bir heves ile orta-üst segment bir masaüstü bilgisayar topladım ancak büyüyen yaş, artan sorumluluklar ve işte çalışma ile gelen bel ağrısı ile ne bilgisayar başında oturacak bir sağlığa, ne de vakite sahibim. Bilgsayarımı teker teker satmaya karar verdim. İnternette takılırken bu konsol aklıma geldi. Kısa sürede olsa, yatakta bile yatarken kullanabileceğim, günün yorgunluğunu atabileceğim bir cihaz olduğunu düşündüm. Ancak cihaz piyasaya sürüleli 2-3 yıl olmuş. Sizce bu cihazı bu yılda almak mantıklı mı?..

Bir heves ile orta-üst segment bir masaüstü bilgisayar topladım ancak büyüyen yaş, artan sorumluluklar ve işte çalışma ile gelen bel ağrısı ile ne bilgisayar başında oturacak bir sağlığa, ne de vakite sahibim. Bilgsayarımı teker teker satmaya karar verdim. İnternette takılırken bu konsol aklıma geldi. Kısa sürede olsa, yatakta bile yatarken kullanabileceğim, günün yorgunluğunu atabileceğim bir cihaz olduğunu düşündüm. Ancak cihaz piyasaya sürüleli 2-3 yıl olmuş. Sizce bu cihazı bu yılda almak mantıklı mı?..
İnternetin iyiyse bir Gamepad al telefonunla GeForce Now dan oyna, el konsolu çok mantıklı gelmiyor illa olacaksa da Nintendo Switch olur benim gözümde.

Ne tür oyunlar oynayamayı planlıyorsunuz

İnternetin iyiyse bir Gamepad al telefonunla GeForce Now dan oyna, el konsolu çok mantıklı gelmiyor illa olacaksa da Nintendo Switch olur benim gözümde.
İnternetim çokta iyi sayılmaz ve bahsettiğiniz hizmeti henüz bilgisayarım olmadan önce hem ücretli hem ücretsiz sürümünü kullanmıştım, hiçte memnun kalmamıştım. Telefonum Poco F6, amiral gemisi olmasa bile eskilerin amiral gemilerine yakın bir telefon. Ama bunda da emulatör ile uğraşmak istemiyorum ki uğraşsam bile oynayacağım oyunlarda (Örnek: Forza Horizon 5) berbar performans vereceğini düşünüyorum. O yüzden şuan mantıkı gözüken bir windows tabanlı el konsolu almak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne tür oyunlar oynayamayı planlıyorsunuz
Forza Horizon, Minecraft Java, en baba eFootball, FC 25 falan. Çok türden oyun oynayan birisi değilim, oynadığım oyun sayısı azdır ama oynadığım oyunlarıda sağlam oynarım :D

İnternetim çokta iyi sayılmaz ve bahsettiğiniz hizmeti henüz bilgisayarım olmadan önce hem ücretli hem ücretsiz sürümünü kullanmıştım, hiçte memnun kalmamıştım. Telefonum Poco F6, amiral gemisi olmasa bile eskilerin amiral gemilerine yakın bir telefon. Ama bunda da emulatör ile uğraşmak istemiyorum ki uğraşsam bile oynayacağım oyunlarda (Örnek: Forza Horizon 5) berbar performans vereceğini düşünüyorum. O yüzden şuan mantıkı gözüken bir windows tabanlı el konsolu almak.

Forza Horizon, Minecraft Java, en baba eFootball, FC 25 falan. Çok türden oyun oynayan birisi değilim, oynadığım oyun sayısı azdır ama oynadığım oyunlarıda sağlam oynarım :D
Güzel ama ısınıyor.

Şimdi öncellikle bilmeniz gerekenler çok ısınıyor cihazlar 60 fps bazen sabit oluyor şarjları maximum 1,30-2 saat gidiyor ben de kendime asus ally alacaktım sonra ta almaya gittim orda abi bana lenovo legion go gösterdi ekranı o kadar güzelki büyükki mest oldum zaten z1 extream kullanıyor lenovada. sizinde dediğiniz oyunlar vs emin olun ally yetmicek ekran olarak. Lenovada nintendo gibi koların çıkması falan çok hoşuma gitti hatta şu an cihazdan nba2k oynuyorum çok bir performans beklememek gerek onu bilin ama kesinlikle üzmüyorum da hogwarts legacy falan oynuyorum ben hitman vs çok keyif veriyor bana size ekran görselide ekledim. Nintendo kendi oyunları vs olduğu için hem alıp hem oyuna para yatırmak gerekiyor burdan hem asus için hem lenovo steam epic kurulabiliyor hatta hogwarts a türkçe yama yaptım steam deck tercih edicektim bu tür sebeplerden ben de böyle bi cihaza yöneldim ben çok memnunum dediğim gibi şarj ve ısınma konusu hariç ama bi el konsolu telefonda ısınıyor çabuk şarjı bittiyor böyle bakmak lazım. Keyif alıyorsanız ps5 de bir tercih olabilir kolu alıp uzanıp oynayabilirsiniz tabi ama bu konsolların keyfi bi başka

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.3 MB · Hit: 0
Geri