ege001
80+ Silver
Dahası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu hepsinden iyi 6650xt var.
6650xt olan iyiymiş, islemci sıkıntı sadeceMesaj otomatik birleştirildi:
Bu hepsinden iyi 6650xt var.
13100f idare eder onu. Tam sinirlari o islemcinin.6650xt olan iyiymiş, islemci sıkıntı sadece
Ekran kartı ikinci el alsan çok güzel olur.Konu başlıkta ki gibi arkadaşlar 20K'ya full set monitör dahil sistem lazım bana en iyi seçenekler ile nasıl bir setup kurabilirim pc amacı iş ve fps oyunları olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam sakaryadaysan 2.el güzel bir sistem toplanır.Konu başlıkta ki gibi arkadaşlar 20K'ya full set monitör dahil sistem lazım bana en iyi seçenekler ile nasıl bir setup kurabilirim pc amacı iş ve fps oyunları olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kardeşim ince hesapta 14.500tl ye hazır sistem var linki https://www.incehesap.com/renegade-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49349/ monitör olarak Samsung Ls24ag300nrxuf Odyssey G3 oda şu anda indirimde 3.750tl ikisinin toplamı 18.250 etti ekipman olarak:Konu başlıkta ki gibi arkadaşlar 20K'ya full set monitör dahil sistem lazım bana en iyi seçenekler ile nasıl bir setup kurabilirim pc amacı iş ve fps oyunları olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.