Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı tekrar stokta

EmirBey00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
uygun mu fiyat ilk defa bu tarz bir kulaklık kullanacağım ?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
bu kulaklığın mikrofonu nasıl beyler? Ayrıca nasıl bi kulaklık bu internette hiçbir bilgi yok nerdeyse.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes
bu kulaklığın mikrofonu nasıl beyler? Ayrıca nasıl bi kulaklık bu internette hiçbir bilgi yok nerdeyse.
Kanka mik eh yayın yapmıyorsan sadece arkadaşlarınla konuşacaksan milletin abarttığı kadar kötü değil bence. Performansı bu fiyata iyi bence, bence yazım hatası var cloud 2 core diye bir kulaklık yok cloud core var ve performansları baya yakın. Sadece cloud 2 den çıkan eksta ses kartı ve yedek padler çıkmıyor onun dışında arka arkaya taksan farkını anlamazsın

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sergen
alıp kapalı kutu faturalı 3kya satayım mı ihtiyacım yok

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes
alıp kapalı kutu faturalı 3kya satayım mı ihtiyacım yok
ulan baktım her yerde bu kulaklık 4-6k arasıymış, monitör indirimde değil acaba şimdi bunu alıp sonraki ay mı monitörü alsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf
Kanka mik eh yayın yapmıyorsan sadece arkadaşlarınla konuşacaksan milletin abarttığı kadar kötü değil bence. Performansı bu fiyata iyi bence, bence yazım hatası var cloud 2 core diye bir kulaklık yok cloud core var ve performansları baya yakın. Sadece cloud 2 den çıkan eksta ses kartı ve yedek padler çıkmıyor onun dışında arka arkaya taksan farkını anlamazsın
Cloud II core diye bir kulaklık var dostum…

Ekler

• IMG_1108.jpeg
    IMG_1108.jpeg
    282.5 KB · Hit: 139

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
benim gönlümde corsair void var aslında kanka buna sıcak bakamıyorum o yüzden sence stok gelir mi beklenmeli mi?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes
Allah Allah ne garip olay, yabancı kaynaklardan hiçbir şey göremiyorum. Düz core zaten 2'nin ucuzu olarak çıktı, bu 3 ün ucuzu mu oluyor yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim gönlümde corsair void var aslında kanka buna sıcak bakamıyorum o yüzden sence stok gelir mi beklenmeli mi?
Hiç bilgim yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yanlış okumuşum, cloud core 2 olarak okudum kafayı yiyordum cloud 2 core

Top Bottom