5 kırmızı item karşılığı bıçak ya da eldiven trade uplayabiliyorsunBen mevzuyu anlamadım, birisi açıklayabilir mi
Abi peki nası oluyor bu ilk defa duyuyorum bıç alınır mı yada5 kırmızı item karşılığı bıçak ya da eldiven trade uplayabiliyorsun
15 dolara bıç eldiven alındığı için piyasa %50-60 düşüş yaşadı kırmızı talebi çok olduğu için 3-5 dolarlıklar 40-50 dolarlara çıktıAbi peki nası oluyor bu ilk defa duyuyorum bıç alınır mı yada
Tüm kırmızılardan kesin bıçak çıkıyor mu? En ucuzları alıp ilk bıçağımı alayimSon 2 Saatir var olan darbe kırmızı itemleri tradeup geldi Bıçak veya eldiven çıkarta biliyorsunuz
işte o yapılmıyormuş hepsinin fiyat uçmuş bynogame gibi yerlerden alıncada iptal ediyorlarmışTüm kırmızılardan kesin bıçak çıkıyor mu? En ucuzları alıp ilk bıçağımı alayim
Şimdi olay şu normalde trade up ile en fazla kırmızı renk itemlere kadar yükseltme yapabiliyordun şimdi ise kırmızı renk itemleri de trade up ile bıçak veya eldivene yükseltebiliyorsun ama anladığım kadarıyla bıçak veya eldivene tradelersen çıkan itemi satamıyorsun.Abi peki nası oluyor bu ilk defa duyuyorum bıç alınır mı yada