1 mesaj ve böyle bir konu mu?? bence fantezik rüyalar gibi geldiHangi anakart kullanmalıyım ? 1 anakartda kaç tane gpu sığdıra bilirim ? Mesela 100 tane rtx 3080 ekran kartını bir birine bağlı şekilde çalıştıra bilirmiyim ?
Ciddi şekilde düşünüyorum kardeşim ) büyük risk olduğundan tavsiye lazım.İlk konun ve 2.7 milyon TL'den bahsediyorsun.
250k usd yi bilmediğin bir konuda harcamayı düşünüyorsan hll knk. İnsanların tavsiyesine uyarsan paraya yazık olabilir.Ciddi şekilde düşünüyorum kardeşim ) büyük risk olduğundan tavsiye lazım.
Bankaya atın. Aylık getirdiği faiz geliri daha mantıklı. En azından riski yok.Ciddi şekilde düşünüyorum kardeşim ) büyük risk olduğundan tavsiye lazım.
adam daha bügün acmis hesabi sizcede normal degilmi 1 mesaji olmasiPek inandırıcı gelmedi
Teknik bilgi lazım bana kardeş inandPek inandırıcı gelmedi
sağ olasın kardeş. Youtube-da içerik var da pek ayrıntılı değilHocam bunu 30K mesajlı bir üye yazsa inanacakmıydınız?
Lütfen saçmalamayın ve arkadaşa yardımcı olun.
Az mesaj olunca parası olmuyor çok mesajı olunca parası fazla olacak diye bir şey mi var?1 mesaj ve böyle bir konu mu?? bence fantezik rüyalar gibi geldi
Oda sanırım 20k falan yapıyor.Bankaya atın. Aylık getirdiği faiz geliri daha mantıklı. En azından riski yok.