Faik Shn
80+
Dahası
Garantisi KVK zaten. Benimki 13 günde geldi.MEIZU türkiyede henüz yer etmemıs bır marka garantisi nasıl olur bılemıyorum
Garantisi KVK zaten. Benimki 13 günde geldi.MEIZU türkiyede henüz yer etmemıs bır marka garantisi nasıl olur bılemıyorum
XDNe zaman Türkiye ye gelir bilmiyorum ama AliExpress de çoktan K30 model kodlu telefon reklamı çıkmış. Mi9T nin model kodunun K20 olduğunu düşünürsek daha üst seviye bir telefon geliyor demek. Fiyatını Global versiyon 1799₺ ye görmüştüm. Türkiye’ye gelirse; TR garantili + KDV + türevi vergiler eklenirse hemen hemen aynı fiyata gelir ve ayrıca Redmi Note 9S de çıkacakmış oda hemen hemen aynı fiyatlarda. Xiaomici değilim aman fiyatlara bakacak olursak diyebilecek tek şey
Samsung A51 kaldı.
Reis bende mi9t var herşeyle çok memnunum ancak şu üstten çıkan kamera olayı can sıkmaya başlıyor haberin olsun.Merhabalar yakın zamanda Xiaomi Mİ 9T almayı düşünüyorum acele karar vermemek için henüz incelemeyi sürdürüyorum 2500 segmentınde önerebilecğiniz daha iyi bir telefon varmı şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Not: Note 8 Pro cular gelmeden acele edin
damla çentik sevsem düşünmeden alırdım.İyi forumlar kolay gelsin öncelikle ben Realmi 5 pro 128gb aldım 1750 TL tam bir fiyat performans ürünü suanda 2000tl civarında tavsiye ederim.
garantisiz olabilir o zamanandroid telefonlarda 2. el alınmaz bence sıfır düşünüyorum.
Realme 6 'nın türkiyeye gelmesini bekleyin derim hem zaten her geçen gün android telefonların fiyatları düşüyor yani sabırlı olup redmi note 8 pro'yla aynı işlemciyi kullanan 4 6 8 gb ram versiyonları olan ve aynı zamanda çok daha yenilikçi şık ve modern bir tasarımla gümbür gümbür gelecek olan bir telefon var. Hayırlı olsun şimdiden.Merhabalar yakın zamanda Xiaomi Mİ 9T almayı düşünüyorum acele karar vermemek için henüz incelemeyi sürdürüyorum 2500 segmentınde önerebilecğiniz daha iyi bir telefon varmı şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Not: Note 8 Pro cular gelmeden acele edin
nereye baksam note 8 le karsılasıyorum açıkcası farklı olmayı seven bırıyım kardesıme aldık note 8 pro yu kaliteli telefon ama dediğim gibi. Ayrıca mi 9t işlemcide sadece 1 tık gerı geri kalan çoğu konuda aynılar ayriyetten mi 9t AMOLED ekrana sahipNote 8 proya neden laf ettin anlayamadım .d. Yine de tavsiyem note 8 pro olucaktır. Mi 9T ye göre çok daha güçlü bir telefon aklında bulunsun.