2500 TL telefon tavsiyesi

burak5674

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2500
İstediklerim:

Parmak izi okuyucu
Güzel oyun performansı
64 GB depolama

Gerek olmayanlar:

Kamera (Hiç önemli değil)

Not: Bu fiyat bandında istediklerim olur mu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.

İstediklerim:

Parmak izi okuyucu
Güzel oyun performansı
64 GB depolama

Gerek olmayanlar:

Not: Bu fiyat bandında istediklerim olur mu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
2. El belki 2. El alır mısın

İstediklerim:

Parmak izi okuyucu
Güzel oyun performansı
64 GB depolama

Gerek olmayanlar:

açıkcası ne kadar etik bulursun bilmiyorum ama sarı sitede sıfır imei kaydı sonradan atılan kaçak cihazlar oluyor gayet de makul neredeyse mağaza satış fiyatlarının yarısına sahip olabiliyorsun cihazlara araştırmanı öneririm son 2 telefonumu da bu şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadım

2.El düşünmüyorum da 3000 TL civarına çıkabilir bütçe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkcası ne kadar etik bulursun bilmiyorum ama sarı sitede sıfır imei kaydı sonradan atılan kaçak cihazlar oluyor gayet de makul neredeyse mağaza satış fiyatlarının yarısına sahip olabiliyorsun cihazlara araştırmanı öneririm son 2 telefonumu da bu şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadım
Teşekkürler, bakacağım o siteye.

Nereden bulabilirim öyle cihaz bende alacağım da.

Nereden bulabilirim öyle cihaz bende alacağım da.
hocam sarı sitede bol bol bulunuyor ben 2200 liraya poco x3 aldım 1 yıl önce elden alma bence ama sabit bir yeri olan telefoncu dükkanları da satıyor bu tarz telefonları araştırırsan bulabilirsin

hocam sarı sitede bol bol bulunuyor ben 2200 liraya poco x3 aldım 1 yıl önce elden alma bence ama sabit bir yeri olan telefoncu dükkanları da satıyor bu tarz telefonları araştırırsan bulabilirsin

İlanda yazıyorlar mı nasıl anlayacağım? Benim de 2600₺ bütçem var şuan da adam akıllı telefon almak istiyorum. Galaxy Note 5 kullanıyordum geçen gün elimden düşürdüm telefon ölü konuma düştü resmen görüntü falan yok 1500₺ tamir masrafı çıkardılar acilen almam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisin?

İlanda yazıyorlar mı nasıl anlayacağım? Benim de 2600₺ bütçem var şuan da adam akıllı telefon almak istiyorum. Galaxy Note 5 kullanıyordum geçen gün elimden düşürdüm telefon ölü konuma düştü resmen görüntü falan yok 1500₺ tamir masrafı çıkardılar acilen almam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisin?
özellikle aradığın bir model var ise araşıtırıp yardımcı olayım hocam

özellikle aradığın bir model var ise araşıtırıp yardımcı olayım hocam

Hocam bütçem maksimum 2800₺ fazla veremem. Bu hafta sonu almam lazım. Aradığım model pek yok aslında. Redmi Note 10 hoşuma gitti aslında. 128GB hafızası olan ve kamerası güzel çeken bir telefon lazım bana. Pek oyun oynamıyorum ama arada sırada canım sıkılırsa 1-2 oyun indirir kurarım o kadar. İndirdiğim oyunu da kasmadan oynatsın PUBG vs oynamıyorum zaten.

hocam link olarak yönlendirme yapamam ama araştırısan redmi note 9 modelleri anca o fiyata bulabilirsin dolar malum uçtu

Geri