2. El belki 2. El alır mısınİstediklerim:
Parmak izi okuyucu
Güzel oyun performansı
64 GB depolama
Gerek olmayanlar:
Kamera (Hiç önemli değil)
Not: Bu fiyat bandında istediklerim olur mu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
ikinci el mi 9tİstediklerim:
Parmak izi okuyucu
Güzel oyun performansı
64 GB depolama
Gerek olmayanlar:
Not: Bu fiyat bandında istediklerim olur mu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
açıkcası ne kadar etik bulursun bilmiyorum ama sarı sitede sıfır imei kaydı sonradan atılan kaçak cihazlar oluyor gayet de makul neredeyse mağaza satış fiyatlarının yarısına sahip olabiliyorsun cihazlara araştırmanı öneririm son 2 telefonumu da bu şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadımİstediklerim:
Parmak izi okuyucu
Güzel oyun performansı
64 GB depolama
Gerek olmayanlar:
Teşekkürler, bakacağım o siteye.açıkcası ne kadar etik bulursun bilmiyorum ama sarı sitede sıfır imei kaydı sonradan atılan kaçak cihazlar oluyor gayet de makul neredeyse mağaza satış fiyatlarının yarısına sahip olabiliyorsun cihazlara araştırmanı öneririm son 2 telefonumu da bu şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadım
açıkcası ne kadar etik bulursun bilmiyorum ama sarı sitede sıfır imei kaydı sonradan atılan kaçak cihazlar oluyor gayet de makul neredeyse mağaza satış fiyatlarının yarısına sahip olabiliyorsun cihazlara araştırmanı öneririm son 2 telefonumu da bu şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadım
hocam sarı sitede bol bol bulunuyor ben 2200 liraya poco x3 aldım 1 yıl önce elden alma bence ama sabit bir yeri olan telefoncu dükkanları da satıyor bu tarz telefonları araştırırsan bulabilirsinNereden bulabilirim öyle cihaz bende alacağım da.
hocam sarı sitede bol bol bulunuyor ben 2200 liraya poco x3 aldım 1 yıl önce elden alma bence ama sabit bir yeri olan telefoncu dükkanları da satıyor bu tarz telefonları araştırırsan bulabilirsin
özellikle aradığın bir model var ise araşıtırıp yardımcı olayım hocamİlanda yazıyorlar mı nasıl anlayacağım? Benim de 2600₺ bütçem var şuan da adam akıllı telefon almak istiyorum. Galaxy Note 5 kullanıyordum geçen gün elimden düşürdüm telefon ölü konuma düştü resmen görüntü falan yok 1500₺ tamir masrafı çıkardılar acilen almam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisin?
Huawei p smart 2019 alabilrisin3000 TL civarına çıkabilir bütçe
özellikle aradığın bir model var ise araşıtırıp yardımcı olayım hocam