yok kanka ya dediğim gibi şehir içi %20 dağlık arazi %80Dağda bayırda sürmeyeceksen. Sadece asfaltta süreceksen kronun tx serisi almanı öneririm.
Kron Tx 150 Hd 28 Åehir Bisikleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kron Tx 150 Hd 28 Åehir Bisikleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neden 2 senede gidonu kırılmadı?Kron almayın kronik sorunlu gidon kırılıyor. Mosso,carraro gibi markalara bakın.
TX serisinin amortisörü iyi değildi Abdullah abi almıştı.Dağda bayırda sürmeyeceksen. Sadece asfaltta süreceksen kronun tx serisi almanı öneririm.
Kron Tx 150 Hd 28 Åehir Bisikleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kron Tx 150 Hd 28 Åehir Bisikleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
biraz da kullanmana bağlı şimdi şehir içi asfaltla arazide dağda taşta sürülen aynı değil ki.Neden 2 senede gidonu kırılmadı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
TX serisinin amortisörü iyi değildi Abdullah abi almıştı.
Yıllardır bisiklet sürerim ve gruplardayım gidon kırılma postlarının %100 ü kron oluyor 99 değil bakNeden 2 senede gidonu kırılmadı?
TX serisinin amortisörü iyi değildi Abdullah abi almıştı.
Tamam bende XC150'yi 2 senedir kullanıyorum, acaba neden bir şey olmadı? Kronik sorunlu nede olsa.Yıllardır bisiklet sürerim ve gruplardayım gidon kırılma postlarının %100 ü kron oluyor 99 değil bak
Nerede ve nasıl kullandığına bağlı olarak değişir. Herkeste olacak diye bir şey de yok ama çoğunlukta bu sorun var.Tamam bende XC150'yi 2 senedir kullanıyorum, acaba neden bir şey olmadı? Kronik sorunlu nede olsa.
İnternetten almanı önermem ama intten modellere bakBüyükşehirlere yakın olsaydım seçenek çok ama en yakın antalya var aslen ıspartalıyım zaten ama orada bile doğru düzgün ydk.
Bence sen mtb almayok kanka ya dediğim gibi şehir içi %20 dağlık arazi %80
bilmiyorsan konuşma diyipte Mosso'yu kötülemen... klasik Türk insanı aklı yok fikri varİstanbul’da veya yakınında oturuyorsan House of bike a bakmanı öneririm diecektim
Bilmiyorsan konuşma kardeş işin ehlileriyle konuştuğumda Mosso öncelikli bi marka değil
Bi cararro falan varken Moskova yüzde alıyosanda ne biliym allah akıl fikir versinbilmiyorsan konuşma diyipte Mosso'yu kötülemen... klasik Türk insanı aklı yok fikri var