Merhabalar 20 yaşındayım 25k kadar para biriktirdim yatırım yapmak istiyorum. Şu anlık kripto ve borsada parayı döndürmeye çalışacağım. tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim. 25knın yatırım yapmak için ne kadar az olduğunu biliyorum.
Savaş varken TR borsasına hiç girme , giriceksen Nvidia, Cola gibi yabancı hisselere gir , TR borsası savaştan aşırı etkileniyor. Kripto konusuna gelirsek , ben kripto parayı hep kısa vade olarak görmüşümdür, uzun vade tutmak bana genelde mantıksız geliyor ama çok bilgili değilim. Şahsen naçizane tavsiyem ya altın al , çünkü savaş varken altın güvenli limandır, savaş, ekonomik sıkıntı varken altın evrensel bir devere sahip olduğu için savaş vs varken altın alınabilir, veya dediğim gibi büyük yabancı hisselere gir , ben şuan borsa İstanbul yatırımı önermem.Merhabalar 20 yaşındayım 25k kadar para biriktirdim yatırım yapmak istiyorum. Şu anlık kripto ve borsada parayı döndürmeye çalışacağım. tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim
Hocam amerikan borsasında 5 k martı 5k nvidia kadar yatırıp 5k kriptoya ayırıp 10 kyı da altına yatırsam nasıl olur peki martıya çok güveniyorum antalyadaki yönetmeliği kazandı ve arkası gelir gibi duruyorSavaş varken TR borsasına hiç girme , giriceksen Nvidia, Cola gibi yabancı hisselere gir , TR borsası savaştan aşırı etkileniyor. Kripto konusuna gelirsek , ben kripto parayı hep kısa vade olarak görmüşümdür, uzun vade tutmak bana genelde mantıksız geliyor ama çok bilgili değilim. Şahsen naçizane tavsiyem ya altın al , çünkü savaş varken altın güvenli limandır, savaş, ekonomik sıkıntı varken altın evrensel bir devere sahip olduğu için savaş vs varken altın alınabilir, veya dediğim gibi büyük yabancı hisselere gir , ben şuan borsa İstanbul yatırımı önermem.
Yani sen bilirsin hocam, 25k çokta büyük bir para değil, bence at unut. Dediğim gibi kripto konusunda hiç bilgili değilim, ben olsam ki bende yatırım yapıyorum, Nvidia, Cola , Tesla gibi şirketlere yatırım yapıp arkama bakmazdım , ama tercih senin .Hocam amerikan borsasında 5 k martı 5k nvidia kadar yatırıp 5k kriptoya ayırıp 10 kyı da altına yatırsam nasıl olur peki martıya çok güveniyorum antalyadaki yönetmeliği kazandı ve arkası gelir gibi duruyor