25kya lolde 240fps aldıracak sistem

lyoko

80+
Reaksiyon skoru
84
Dostlar 25kya lolde 240fps aldıracak ve yayın yapılacak bir pc önerir misiniz diğer oyunları da yüksek ayarlarda falan oynatırsa iyi olur. Tercihim intel ve nvidia olması sistemin.

Hocam ben apu ile test yapmıştım o da 240 veriyor. Yani 3060ti sistem al geç ucuza bence abartıya gerek yok

LoL oynicaksan 1050ti bile alabilirsin hocam. Abartma bu kadar.

Dostlar 25kya lolde 240fps aldıracak ve yayın yapılacak bir pc önerir misiniz diğer oyunları da yüksek ayarlarda falan oynatırsa iyi olur. Tercihim intel ve nvidia olması sistemin.
Sen hem parası az olsun hem performansı yüksek olsun diyorsun o işler öyle olmuyor kardeşim maalesef kullandığın yada kullanacağın monitör çözünürlüğü ney ona göre bakalım yinede birşeylere

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw
LoL oynicaksan 1050ti bile alabilirsin hocam. Abartma bu kadar.
hocam 1660ti vardı elimde 200 göremiyordum en yüksek ayarlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen hem parası az olsun hem performansı yüksek olsun diyorsun o işler öyle olmuyor kardeşim maalesef kullandığın yada kullanacağın monitör çözünürlüğü ney ona göre bakalım yinede birşeylere
1080p monitörüm ama gerek olursa 2k monitör de alabilirm

Bunu öneririm.
Bu da stoklara girerse bunu al.

Bunu öneririm.
Bu da stoklara girerse bunu al.
eyvallah hocam nvdia ekran kartı olması için bütçeyi aşmam mı gerkiyor 5kya kadar aşabilirm bütçeyi

eyvallah hocam nvdia ekran kartı olması için bütçeyi aşmam mı gerkiyor 5kya kadar aşabilirm bütçeyi
3070'li sistem varda daha iyi performansı olduğundan RX 6800 önerdim.

İşlemcini ryzen 5600’e yükseltsen alırsın o FPS’yi, LoL işlemci tabanlı bir oyun, ryzen 5600 gtx1050 bile verir o fpsyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,319
Üyeler
192,685
Son üye
IrResistibLe
Geri