Neler Yeni

2K 360Hz 0.03 ms monitör 26.999, 00TL

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Bu cümleyi düzeltmeye geldim. Olay tam tersine Hz'de. Bu tarz modern monitörlerde darboğaz daima Hz'dir. Hareket bulanıklığının sebebi düşuk Hz'dir. 500Hz monitörünüzde strobe'u kullanırsanız bu OLED'den "ÇOK DAHA İYİ" hareket netliği elde edersiniz. Bakınız:

500Hz TN + strobe
Alıntıyı görüntüle

480Hz ve 360Hz OLED'ler:
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:
Gördüğünüz üzere strobe'lu LCD'ler o kadar net ki hareket halinde iken ayrı ayrı pikselleri seçebiliyorsunuz. Uzaylının gözlerini seçebiliyorsunuz.

Bu tarz konular biraz detaylıdır. "Kullandım" demeyle öğrenebileceğiniz şeyler değil, cihazlı testlerle kanıtlanan şeylerdir. İyice bilmiyorsanız varsayım yapmanızı tavsiye etmem.
konuya her gelen üstüne koyuyor konuda bilgi akıyor maşallah :D yeşilleniyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung test ekibi kolsuz dilsiz ve görme engelli olan ekip olmalı.
Görmedim duymadım bilmiyorum diyor teste 😂 başka açıklaması yok 3 maymunu oynuyor resmen

Tek Dell değil çoğu monitör renk doğrulu berbat onca monitör kullandım çok nadir gözüme iyi gözüküyor hep renklerde kusur var gibi bir ara vatana gittim 20 den fazla 24-27 monitör açmışlar 2tanedin renk doğrulu çok iyi gözüküyor du 1cok iyidi asustu oda kalan hepsinin rengi berbattı en basit örnek Va panel bazıları IPS den daha güzel renk veriyor saçma şekilde ve qled ışık vurdumu hafif hemen mor renge gözüküyor iğrenç durum.
Dell 27 2 k monitör var arkadaşta gözlerimi ağrıtiyor.
olm sizde nasıl göz var ben hiç ayırt edemiyorum :D :D yada ilgisizim oda olabilir bak

alixd

80+
Samsung test ekibi kolsuz dilsiz ve görme engelli olan ekip olmalı.
Görmedim duymadım bilmiyorum diyor teste 😂 başka açıklaması yok 3 maymunu oynuyor resmen

Tek Dell değil çoğu monitör renk doğrulu berbat onca monitör kullandım çok nadir gözüme iyi gözüküyor hep renklerde kusur var gibi bir ara vatana gittim 20 den fazla 24-27 monitör açmışlar 2tanedin renk doğrulu çok iyi gözüküyor du 1cok iyidi asustu oda kalan hepsinin rengi berbattı en basit örnek Va panel bazıları IPS den daha güzel renk veriyor saçma şekilde ve qled ışık vurdumu hafif hemen mor renge gözüküyor iğrenç durum.
Dell 27 2 k monitör var arkadaşta gözlerimi ağrıtiyor.
Evet hocam haklısınız, digital vibrance ile renk ayarı yapmayan yoktur hatta, hatta en ufak gün ışığında ekranı kahrolan ASUS, AOC gibi ürünler de kullandım. Bu sorun dediğiniz gibi genel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ender
Bu cümleyi düzeltmeye geldim. Olay tam tersine Hz'de. Bu tarz modern monitörlerde darboğaz daima Hz'dir. Hareket bulanıklığının sebebi düşuk Hz'dir. 500Hz monitörünüzde strobe'u kullanırsanız bu OLED'den "ÇOK DAHA İYİ" hareket netliği elde edersiniz. Bakınız:

500Hz TN + strobe
Alıntıyı görüntüle

480Hz ve 360Hz OLED'ler:
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:
Gördüğünüz üzere strobe'lu LCD'ler o kadar net ki hareket halinde iken ayrı ayrı pikselleri seçebiliyorsunuz. Uzaylının gözlerini seçebiliyorsunuz.

Bu tarz konular biraz detaylıdır. "Kullandım" demeyle öğrenebileceğiniz şeyler değil, cihazlı testlerle kanıtlanan şeylerdir. İyice bilmiyorsanız varsayım yapmanızı tavsiye etmem.
oled monitörün testi yok hocam paylaşımlarınızda. Sadece blur resmi var ama doğruluğu kesin değil.

ooemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur Emir
27" Odyssey OLED G6 aldım 360 hz de zaman zaman acayip coil whine sesi geliyor. Bazen az bazen çok genelde yok. Bunun sebebi nedir beyler. Aynı durumda bir olup bir olmaması can sıkıcı..

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ender
27" Odyssey OLED G6 aldım 360 hz de zaman zaman acayip coil whine sesi geliyor. Bazen az bazen çok genelde yok. Bunun sebebi nedir beyler. Aynı durumda bir olup bir olmaması can sıkıcı..
İade et.

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Buğra Acar
Vatan mağazasından aldığım için iade almıyorlar. 15 gün muhabbeti online alışverişlerde oluyormuş. Samsung servisine yollayıp inceleyeceklermiş. Sinir oldum.
Seni kandırmışlar cayma hakkı yasal hakkın kovala derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ender
Vatan mağazasından aldığım için iade almıyorlar. 15 gün muhabbeti online alışverişlerde oluyormuş. Samsung servisine yollayıp inceleyeceklermiş. Sinir oldum.
Öyle bir şey yok senin doğal hakkın zabıtayı ara mağazaya gidip. Ayrıca 15 gün içinde oldu sen servise yollanmasını mı kabul ediyorsun?
Derhal e devlet şifrenle girip fatura resimleri vs tüm bilgilerle tüketici hakem heyetine başvur zaman kaybetme. Çok basit hiç yapmadıysan bile kolayca başvurabilirsin.

ooemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur Emir
Öyle bir şey yok senin doğal hakkın zabıtayı ara mağazaya gidip. Ayrıca 15 gün içinde oldu sen servise yollanmasını mı kabul ediyorsun?
Derhal e devlet şifrenle girip fatura resimleri vs tüm bilgilerle tüketici hakem heyetine başvur zaman kaybetme. Çok basit hiç yapmadıysan bile kolayca başvurabilirsin.
Yok hocam tabi ki servise gitsin istemiyorum. Birde ne zaman yapacağı belli degil. Ayni senoryoda bazen yapiyormıyor. Para falanda istemiyorum aynısından versinler ama yok. 15 gün mesafeli sözleşme muhabbetinde geçerli diyip duruyolar.

m0dnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Enes
1 Aydır kullanıyorum sorusu olanlar sorabilir.

Top Bottom