Qpre
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 243
- İsim
- Halil
konuya her gelen üstüne koyuyor konuda bilgi akıyor maşallah yeşilleniyoruzBu cümleyi düzeltmeye geldim. Olay tam tersine Hz'de. Bu tarz modern monitörlerde darboğaz daima Hz'dir. Hareket bulanıklığının sebebi düşuk Hz'dir. 500Hz monitörünüzde strobe'u kullanırsanız bu OLED'den "ÇOK DAHA İYİ" hareket netliği elde edersiniz. Bakınız:
500Hz TN + strobe
Alıntıyı görüntüle
480Hz ve 360Hz OLED'ler:
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:Gördüğünüz üzere strobe'lu LCD'ler o kadar net ki hareket halinde iken ayrı ayrı pikselleri seçebiliyorsunuz. Uzaylının gözlerini seçebiliyorsunuz.
Bu tarz konular biraz detaylıdır. "Kullandım" demeyle öğrenebileceğiniz şeyler değil, cihazlı testlerle kanıtlanan şeylerdir. İyice bilmiyorsanız varsayım yapmanızı tavsiye etmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
olm sizde nasıl göz var ben hiç ayırt edemiyorum yada ilgisizim oda olabilir bakSamsung test ekibi kolsuz dilsiz ve görme engelli olan ekip olmalı.
Görmedim duymadım bilmiyorum diyor teste başka açıklaması yok 3 maymunu oynuyor resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek Dell değil çoğu monitör renk doğrulu berbat onca monitör kullandım çok nadir gözüme iyi gözüküyor hep renklerde kusur var gibi bir ara vatana gittim 20 den fazla 24-27 monitör açmışlar 2tanedin renk doğrulu çok iyi gözüküyor du 1cok iyidi asustu oda kalan hepsinin rengi berbattı en basit örnek Va panel bazıları IPS den daha güzel renk veriyor saçma şekilde ve qled ışık vurdumu hafif hemen mor renge gözüküyor iğrenç durum.
Dell 27 2 k monitör var arkadaşta gözlerimi ağrıtiyor.