Neler Yeni

2K Monitör piyasası ne yapmalıyım. lenovo vs Msi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bütçe
15000

Konu edit: lenovo yada msi hangisi sizce asus ta gönlüm ama arasında 4k ya yakın fark var

Piyasada bu tarz monitörler var şu an bilgisayarım yok almak için kasım ayını bekliyorum monitör için bütçemde yok aslında ama şu anki monitörüm 21inç 1080p 60hz monitör 4070 super pc alacağım aslında gönlüm OLED den yana ama. onu almaya kalksam 3,4 ay 60hz monitörle kullanmam lazım idareten böyle bir şey alsam mı yada pc ile birlikte kasımda mı alsam karar veremedim sizce ne yapmalıyım

Not: Kasımda bu tarz bir şey alırsam 7,8 ay sonra OLED alıp bunu 2. ekran yapabilirim

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki monitör arasından kesinlikle Asus olan. OLED harici en iyi 1440p monitörlerden şuan

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasımda daha çok düşer mi acaba bilgisayar için kasımı bekleyip monitör için beklememek olur mu. Asus olanda şu an piyasa fiyatının altında ama bilemedim https://www.trendyol.com/samsung/od...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.9.7 ya da bunu peşin fiyatına 9 taksit alacağım
Paran ve ihtiyacın varsa Asus olanı al sonra oled alırsan Asus olanı ikinci monitör olarak kullanırsın
Kasımı bekleme konusunda yardımcı olamayacağım çünkü fiyatlar artıyor aralıksız bir şekilde ama güzel indirimlerde oluyor gerçekten. Belki şöyle yapılabilir: paranın değer kaybetmemesi için altın alırsın kasım olunca indirim olursa çevirip alırsın eğer indirim olmazsa yine çevirirsin alırsın en azından paran değer kaybetmez

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kağan UĞURLU

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kağan UĞURLU
F/P olarak en iyisi hangisi olabilir ? maks 9-10 bütçede,
Oled olmadıkça 3 aşağı 5 yukarı aynılar aslında. Bende Asus 27aq modelini kullanıyorum. 2k 165hz. 10k bütçede en iyisi asusun bu modeli.

Top Bottom