temudaki 179p pro değilAlınır mı? beyler ozelliklerini degerlendigimizde 8k mouse bi arkadastan alicam 0
onerebilecegin mouse varsa 2k butce yazin
Aliexpressd de 970 lira iken 2k ya alman mantıklımıdır senceAlınır mı? beyler ozelliklerini degerlendigimizde 8k mouse bi arkadastan alicam 0
onerebilecegin mouse varsa 2k butce yazin
Aj179 proya ne deyorsun arakadas diye almak istiyorum ama emin degilimvxe mad r öneririm bu bütçede
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Pro modeli farkli p modeli farklitemudaki 179p pro değil
alınmaz bence ağırlık dengesi o fiyat için iyi değil çoğu kişi 1000tl gibi bir fiyata aldı hatta bedavaya getirdiler arkadaşından almak yerine teknis servis desteği veren wraithtten daha stabil daha hafif 8khz destekleyen mouseu alman daha iyi olurAj179 proya ne deyorsun arakadas diye almak istiyorum ama emin degilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pro modeli farkli p modeli farkli
Peki sıfır kutulu darmoshark m3 4k Alınır mı? etiketi duruyor oda 2k kutusunda duruyor 5 6 aylik acilmamişalınmaz bence ağırlık dengesi o fiyat için iyi değil çoğu kişi 1000tl gibi bir fiyata aldı hatta bedavaya getirdiler arkadaşından almak yerine teknis servis desteği veren wraithtten daha stabil daha hafif 8khz destekleyen mouseu alman daha iyi olur
mad r hala daha mantıklı hocamPeki sıfır kutulu darmoshark m3 4k Alınır mı? etiketi duruyor oda 2k kutusunda duruyor 5 6 aylik acilmamiş
179un pro modeli yokAj179 proya ne deyorsun arakadas diye almak istiyorum ama emin degilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pro modeli farkli p modeli farkli
Peki sıfır kutulu darmoshark m3 4k Alınır mı? etiketi duruyor oda 2k kutusunda duruyor 5 6 aylik acilmamiş
AliExpress'te az önce şunu buldum:179un pro modeli yok
Video yokgüzel bir incelemesi de mevcut bu bütçede en iyi tercihiniz bu hocam başka bir şey önermiyorum
swarcow vxe mad r yazarsan çıkar kankam linki atmıştım ama bozuk herhaldeAliExpress'te az önce şunu buldum:
1.354,11TL | AJAZZ AJ179 PRO PAW3395 Kablosuz Oyun Faresi RGB şarj tabanı ile 26000 DPI Hafif Ergonomik PC Fare Gamer Dizüstü Bilgisayar için
AJAZZ AJ179 PRO PAW3395 Kablosuz Oyun Faresi RGB Åarj tabanı ile 26000 DPI Hafif Ergonomik PC Fare Gamer Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Video yok