neyreis 990 pro al rahatına bak hatta yurt dışında tanıdık falan da varsa vergi iadesi ile falan kingstondan ucuza geliyor.
hatırladığım kadarıyla destekliyor yazayım özellikleriniGen4 destekliyor mu kartın?
olabilir hocamrenegade al işini görür
hangisi daha hocam yurtdışından artık pek yapamam getittirme işlerini 8 ay sonra belki yeniden yapabilirim oyüzden tr den almak zorundayım amazon vb. de olabilirreis 990 pro al rahatına bak hatta yurt dışında tanıdık falan da varsa vergi iadesi ile falan kingstondan ucuza geliyor.
kasada takılı olan ssd gen5Gen4 destekliyor mu kartın?
Crucial T700 1 TB SSD PCIe Gen5 ama yetmediği için 1 tb yerine 2 tb alıp bidaha ihtiyaç duymak istemedimreis 990 pro al rahatına bak hatta yurt dışında tanıdık falan da varsa vergi iadesi ile falan kingstondan ucuza geliyor.
xpg pek duymamıştımXPG candır gerisi heyecan. Soğutucu bloğu 980'i geçiyor ısı transferi konusunda. Ama geri kalan her şeyde aynılar onun dışında sana kalmış.
sence hangisi sen seçseydin hocam980 pro
990 pro
Kc3000
Hepsi birbirinden güzel.
Ssdlerde samsung'un iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Bende 980 pro var . Eğer butcen yeterse 990 pro al.şuan takılı olan ssd
Crucial T700 1 TB SSD PCIe Gen5 ama yetmediği için 1 tb yerine 2 tb alıp bidaha ihtiyaç duymak istemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
xpg pek duymamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence hangisi sen seçseydin hocam
bütçem 8 bin tl ye kadar zorlayabilirimSsdlerde samsung'un iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Bende 980 pro var . Eğer butcen yeterse 990 pro al.
980pro al . 8in altında olması lazimbütçem 8 bin tl ye kadar zorlayabilirim
990 pro buldum amazonda 6.8 bin tl gibi fiyatı var 8bin tl'ye vatan bilgisayardada buldum980pro al . 8in altında olması lazim