hakanaykutt
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar biraz olsada gösteriş yandan klipsli veya herhangi gösterişi olan klavye arıyorum günde 2-3 fps oyun oynuyorum tercihim siyah veya siyah beyaz olması
Aula hero68 HE manyetik switchli pamuk gibi tuşları olan ve kaliteli bir klavye 0,01 mm hassasiyete sahip rapid trigger özelliğine sahip bir arkadaş bende hali hazırda kullanıyorum fps oyunları için tam bir f/p canavarı öneririm. Sana önerdiğim model ben alırken satışta değildi şeffaf keycapsli aşırı hoş bir model hatta elimdekini iade edip bende bunu alabilirim youtube da yabancı birinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti arayıp bulamamıştım şimdi sana önermek için girdiğimde geldiğini gördüm.Merhabalar biraz olsada gösteriş yandan klipsli veya herhangi gösterişi olan klavye arıyorum günde 2-3 fps oyun oynuyorum tercihim siyah veya siyah beyaz olması
hocam kablolu sanırım bu kablosuz istiyorum ama ben klavye cok güzel bu aradaAula hero68 HE manyetik switchli pamuk gibi tuşları olan ve kaliteli bir klavye 0,01 mm hassasiyete sahip rapid trigger özelliğine sahip bir arkadaş bende hali hazırda kullanıyorum fps oyunları için tam bir f/p canavarı öneririm. Sana önerdiğim model ben alırken satışta değildi şeffaf keycapsli aşırı hoş bir model hatta elimdekini iade edip bende bunu alabilirim youtube da yabancı birinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti arayıp bulamamıştım şimdi sana önermek için girdiğimde geldiğini gördüm.
kanka kablosuzda gecikme illaki oluyo bilgin olsun aula f75 kullanıyodum daha önce evet daha rahat ama gecikme illaki oluyo yine senin kararın tabii ki.hocam kablolu sanırım bu kablosuz istiyorum ama ben klavye cok güzel bu arada
Kanka 0,01 hassasiyetli manyetik switchli klavye 1 kere kullan diğerleri çok yavaş gelicek bunda girdi çıktı ayarı yapabiliyorsun işte tuşa şu kadar basınca algılasın şu kadar bırakınca resetlesin gibi ayarları var yanlış basım illaki oluyor ama oyuna çok etkisi oluyor.hocam göze gelmiyor bence o kadar gecikme yine ustalarımız daha iyi belir ama bana göre çok bi fark yok