- Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm kanallar dahilSadece süper lig mi izleyebiliriz diğer kanallara erişim verir mi?
tüm kanallar dahilSadece süper lig mi izleyebiliriz diğer kanallara erişim verir mi?
bulamadım burayı? neresi oluyor bu sayfa
Bugün 3. Gün bana bir şey gelmedi nasıl yaptınızGeçen hafta 1 aylık bedava taraftar paketi alanlar bundan faydalanamıyor sanırım ben alamadım daha önce faydalandınız dediği için.
Bir şeyler aratınca çıktı her günBugün 3. Gün bana bir şey gelmedi nasıl yaptınız
bende yaptım 3 gün kod gelmediBir şeyler aratınca çıktı her gün
Bende böyle bir sayfa gelmedi, 3 gündür kullanıyorum kod da gelmedi, ne yapmam lazım acaba
ben 3 gündür kullanıyorum hiç birsey olmadıDaha önce 1 aylık olanı aldığım için bu 3 aylık paketi vermedi bota mesaj bıraktım mail atmışlar tekrar katılım hakkınız yok diye
bulamadım burayı? neresi oluyor bu sayfa
İlk sayfadaki link'e tıkladım. Açılan sayfada yukarıdaki üç noktadan sayfayı chrome'da aç'a tıkladım. Sayfa chrome'da açıldı. Yine üsteki üç noktadan ayarlar'a tıkladım. Varsayılan arama motorunu yandex olarak işaretledim ve sayfaya geri döndüm. İleri butonuna tıkladım. Benden telefon numaramı girmemi istedi. Girdim ileri tıkladım ve attığım sayfa görüntüsü geldi. Bu kadar.. Bugün 3. gün.. Yarın kodu verir sanırım.Bende böyle bir sayfa gelmedi, 3 gündür kullanıyorum kod da gelmedi, ne yapmam lazım acaba
Ben geçenki 1 aylık kampanyaya katıldığım için izin vermiyormuş, teşekkürler, boşuna 3 gündür yandex kullanıyorum, işkence gibi resmenİlk sayfadaki link'e tıkladım. Açılan sayfada yukarıdaki üç noktadan sayfayı chrome'da aç'a tıkladım. Sayfa chrome'da açıldı. Yine üsteki üç noktadan ayarlar'a tıkladım. Varsayılan arama motorunu yandex olarak işaretledim ve sayfaya geri döndüm. İleri butonuna tıkladım. Benden telefon numaramı girmemi istedi. Girdim ileri tıkladım ve attığım sayfa görüntüsü geldi. Bu kadar.. Bugün 3. gün.. Yarın kodu verir sanırım.