Rdr ve elden ring öneririmŞunu ekle dediğiniz varsa önerileri alayım.
3k lık sepette nasıl bg3 olmaz hocamŞunu ekle dediğiniz varsa önerileri alayım.
Ben beğendim full kaliteli oyunlar var. İyi oyunlar...Şunu ekle dediğiniz varsa önerileri alayım.
Jedi Survivor'ın optimizasyon sorunları düzeltildi mi?Şunu ekle dediğiniz varsa önerileri alayım.
Callisto protocole 30 liradan fazla vermezdim.Şunu ekle dediğiniz varsa önerileri alayım.
Sepetten kaldırdım. Dead Space yeter de artar bile denildi başka yerde.Callisto protocole 30 liradan fazla vermezdim.
Çoğu hata düzelMİŞ. Öyle diyorlar. İlk oyununu beğendim devamını oynamak istiyorum.Jedi Survivor'ın optimizasyon sorunları düzeltildi mi?
Gamepass istemiyorum hocam. Steam kütüphanede kalsın içim rahat olsun.Star Wars’ın sadece birinci oyununu alabilirsin. Dead Space’i Game Pass üzerinden oynayıp bitirebilirsin. Buna Doom serisi de dahil. Hepsi bitirip köşeye koyulabilecek oyunlar. Eğer koleksiyon yapmak istiyorsan anlarım ama diğer türlüsü ise çok dengesiz ve verimsiz olmuş.
O türü oynayamıyorum. Yoksa çok iyi bir oyun.3k lık sepette nasıl bg3 olmaz hocam
Onlar mevcut.Rdr ve elden ring öneririm
200 TL çok. Standart sürüm yeter bence.DOOM Eternal'ı Standart yerine Deluxe tercih etmeni öneririm.
Yani bahsettiğiniz fiyatlar çok yüksek. Kafanız bu denli rahat ediyorsa alın elbette. Ama 80₺’ya aldığınız üyelikle listeninizdeki çoğu oyunu bitirip rafa kaldırabilirsiniz. Kalan paranızı daha verimli dağıtabilirsiniz. Tekrar oynamak istediğinizde gene üyelik alabilirsiniz. Her türlü karlı bir sistem.Sepetten kaldırdım. Dead Space yeter de artar bile denildi başka yerde.
Çoğu hata düzelMİŞ. Öyle diyorlar. İlk oyununu beğendim devamını oynamak istiyorum.
Gamepass istemiyorum hocam. Steam kütüphanede kalsın içim rahat olsun.
O türü oynayamıyorum. Yoksa çok iyi bir oyun.
Onlar mevcut.
200 TL çok. Standart sürüm yeter bence.
Hocam 100 euro hepsi. Para değilYani bahsettiğiniz fiyatlar çok yüksek. Kafanız bu denli rahat ediyorsa alın elbette. Ama 80₺’ya aldığınız üyelikle listeninizdeki çoğu oyunu bitirip rafa kaldırabilirsiniz. Kalan paranızı daha verimli dağıtabilirsiniz. Tekrar oynamak istediğinizde gene üyelik alabilirsiniz. Her türlü karlı bir sistem.
Olay tamamıyla koleksiyon yapmayı sevmekte. Ben bu paraları vermezdim şahsen. İndirim başlığı açmıştım. Oradski bütün oyunları toplasanız 2bin civarı anca ediyor. Düşünün yani