Neler Yeni

3 Farklı Marka X870E Anakart Arasında Kaldım Yardım

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Peki bununla arasında çok bir fark var mı ?
Beyaz bakıyorsan
bu modele bakabilirsin X870E nova ile baya yakın performanstalar hemde diğer gigabyte ve asus modellerine göre daha makul fiyatta

TheFaLcoN

80+ Bronze
Beyaz bakıyorsan
bu modele bakabilirsin X870E nova ile baya yakın performanstalar hemde diğer gigabyte ve asus modellerine göre daha makul fiyatta
Mantıklı aslında kalan bütçeyi 9800xd ye yatırmak mantıklı olur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz bakıyorsan
Peki e serisi olmaması çok sıkıntı yaratır mı ileriye dönük

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Mantıklı aslında kalan bütçeyi 9800xd ye yatırmak mantıklı olur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki e serisi olmaması çok sıkıntı yaratır mı ileriye dönük
Şahsen yaratacığını zannetmiyorum eğer içerik üretici vs. değilsen çokta ihtiyacın olmayacağını söyleyebilirim.Performans olarak farketmiyor zaten type-A type-C girişi jak girişi m2 slotu gibi değerler değişiyor

TheFaLcoN

80+ Bronze
Şahsen yaratacığını zannetmiyorum eğer içerik üretici vs. değilsen çokta ihtiyacın olmayacağını söyleyebilirim.Performans olarak farketmiyor zaten type-A type-C girişi jak girişi m2 slotu gibi değerler değişiyor
Burda çok puan farkı var sence bütçe olarak düşünme çok basit farklar varsa pro rs tercih edeceğim ha yok bariz soğutma vs önemli bir fark varsa gigabyte tercih edeceğim.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Tayfun Balım
Yerinizde olsam aorus veya taichi alırım.
Asus bu aralar saçmaladı. Kendilerine yakışmayacak kadar sık sorun çıkarıyorlar. Bios konusunda birşeyler deniyorlar ve henüz oturmuş değil. Msi da sizin dediğiniz gibi bir türlü ısınamadığım bir marka. Asrock da Asus gibi tayvanlı bir üretici ve yeni ortaya çıkmış bir marka değil. Çoğu kişi memnun.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Burda çok puan farkı var sence bütçe olarak düşünme çok basit farklar varsa pro rs tercih edeceğim ha yok bariz soğutma vs önemli bir fark varsa gigabyte tercih edeceğim.

Detaylı bakınca Dahili bluetooth ve USB 3.2 gen 2 dışında fark göremiyorum sıcaklık farkları bakımından burada bakınca diğer modeller arasında gigabyte ve asus modellerinden ilerde olduğu gayet belli oluyor şahsen 5K fark az değil bence asrock almak daha mantıklı bir tercih olur.
Reddit forumlarındaki araştırmalarım ve şu aşağıdaki video sonrasında Asrock'a karar verdim. Asus ve Aorus master dışında zaten 8000 Mhz çalıştırabilen yok. Isı ve CPU mhz konusunda da Asrock bir çok modelden daha iyi. Bu da VRM, PCB ve heatsink kalitesini gösteriyor aslında.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,354
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Asus çöpünü geç orda alınacak anakart MSI.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Erdem
Mosfet sayısına dikkat edin. Nova 20+2+2 ve 110 amper
Aorus pro 16+2+2

Taichi güzel kart ama nova ile arasında 5000 TL fark var ve buna benim için değmez o kadar hardcore OC yapan birisi değilim bu nedenle Nova tercih ettim.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Detaylı bakınca Dahili bluetooth ve USB 3.2 gen 2 dışında fark göremiyorum sıcaklık farkları bakımından burada bakınca diğer modeller arasında gigabyte ve asus modellerinden ilerde olduğu gayet belli oluyor şahsen 5K fark az değil bence asrock almak daha mantıklı bir tercih olur.
Tercihim bundan yana oldu, çok fp olduğundan birde tasarımı hoşuma gitti.

Ekler

• IMG_1487.jpeg
    IMG_1487.jpeg
    223.8 KB · Hit: 6

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Top Bottom