3 gün üst üste spora gidilir mi

Semihh35

80+
Reaksiyon skoru
17
Push pull legs antrenman programını uyguluyorum Pazartesi Salı Çarşamba gidip Perşembe dinlenip cuma günü haftayı tekrarlıyorum sizce bu sıkıntı yaratır mı?

Not: Haftanın tekrarına bacak dahil değil.

Pazartesi salı basıp çarşamba dinlenip perşembe cuma olarak devam etsen daha güzel olur gibi

Gidilir sıkıntı yok. Mental olarak sana iyi geliyorsa bacağı tekrar edebilirsin.

Pazartesi salı basıp çarşamba dinlenip perşembe cuma olarak devam etsen daha güzel olur gibi
Bu şekilde nasıl hocam genel olarak pazartesi salı full üst vücut sonra Çarşamba alt vücut diye düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidilir sıkıntı yok. Mental olarak sana iyi geliyorsa bacağı tekrar edebilirsin.
Ama şöyle bir sıkıntım var deadlift yapacağim bacaği çalıştırdığı kadar sirtida çalıştırıyoruz bildigim kadariyla bu bir sıkıntı yaratır mı?

Bu şekilde nasıl hocam genel olarak pazartesi salı full üst vücut sonra Çarşamba alt vücut diye düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şöyle bir sıkıntım var deadlift yapacağim bacaği çalıştırdığı kadar sirtida çalıştırıyoruz bildigim kadariyla bu bir sıkıntı yaratır mı?
Bünyen kaldırırsa ve gücün varsa yap kardeşim kafana göre takıl basmanın günü olmaz ama dinlenme önemli

Geri