Neler Yeni

3 Pinli Switch Tavsiyesi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Selamlar, Elimde Ajazz AK680 model bir klavye var. Alalı 6-7 ayı geçti ve üzerindeki switchler dandik haliyle sürekli çift basma, basmama gibi saçma problemlerle karşılaşıyorum.
Sizde taktir edersiniz ki Switchlerini yenilemek istiyorum ancak ne almalıyım yada nereden temin etmeliyim bilmiyorum. Temuda 110'lu Outemu switchler 300-400TL bandında minimum sipariş tutarını tamamlayınca 1000TL gibi bir fiyata denk geliyor ancak orjinal mi değil mi emin değilim. TR'de bulabildiğim bilindik tek site Amazondu orada da bulabildiğim en mantıklı ürün ise Glorious PC Gaming Race Panda gibi geldi 763TL ve 36 Adet ancak 68 Tuşa tamamlamak için her hâlukarda 2 paket almam lazım oda 1500 küsüre denk geliyor..

Var mıdır uyguna switch tercih edebileceğimiz bir yer yada bir site? Ya da hangi switchleri temin etmem doğru olur? Alacağım switchler benni birkaç sene götürsün istiyorum ve mümkünse toplam 1000TL üstüne çıkmasın aksi taktirde yeni bir klavye alıp onu tape ve eva ile modlamak daha mantıklı geliyor.

Varsa klavye switchleri hakkında bilgili kişiler etiketlerseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban var mıdır bir bilgin klavye hakkında bilgilisin diye biliyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1700 felan aula f75 vesaıre alın derım eger kalıtelı swıtch alacaksanız
F75'de kullanılan switchler hakkında bilginiz var mıdır? Eğer AK680'deki gibi uygun yollu bir switchse 8-9 ay sonra tekrar başa dönmek istemiyorum açıkcası.
F75'i bir süredir düşünüyorum aslında gerek 3 bağlantı seçeneği olsun vs ancak 1000TL'den daha uyguna temin edebilirsem switchleri boşuna üstüne 700-800TL üstüne param güvende ücreti ödemek istemiyorum. Ancak 1000TL'nin üstünde bir maaliyet çıkarsa F75 yada benzeri bir klavyenin yolu gözüküyor gibi duruyor

Gurkanpiro

80+ Platinum
F75'de kullanılan switchler hakkında bilginiz var mıdır? Eğer AK680'deki gibi uygun yollu bir switchse 8-9 ay sonra tekrar başa dönmek istemiyorum açıkcası.
F75'i bir süredir düşünüyorum aslında gerek 3 bağlantı seçeneği olsun vs ancak 1000TL'den daha uyguna temin edebilirsem switchleri boşuna 700-800TL üstüne param güvende ücreti ödemek istemiyorum. Ancak 1000TL'nin üstünde bir maaliyet çıkarsa F75 yada benzeri bir klavyenin yolu gözüküyor gibi duruyor
sıyahında leobohg graywood v3 var beyazda leobog reaper swıtch kalıtelerı baya guzel bozulcagını sanmam temuda kalmadı artık anca sarı siteden alın

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
sıyahında leobohg graywood v3 var beyazda leobog reaper swıtch kalıtelerı baya guzel bozulcagını sanmam temuda kalmadı artık anca sarı siteden alın
Evet bende bir süredir sarı site ve bazı facebook gruparından bakıyorum fiyatlarına ancak 1700TL altına bulmak mümkün değil üstüne param güvende ücreti eklenince işin tadı kaçıyor biraz 😅

Ek olarak temuda şöyle bir ürün var outemu olduğunu belirtmiş ancak gerçekten outemu mu bilgim yok 110 Adet olan paketten almayı düşündüm ancak sahte mi gerçek mi yada sorunsuz gelir mi emin olamadım açıkcası

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
Selamlar, Elimde Ajazz AK680 model bir klavye var. Alalı 6-7 ayı geçti ve üzerindeki switchler dandik haliyle sürekli çift basma, basmama gibi saçma problemlerle karşılaşıyorum.
Sizde taktir edersiniz ki Switchlerini yenilemek istiyorum ancak ne almalıyım yada nereden temin etmeliyim bilmiyorum. Temuda 110'lu Outemu switchler 300-400TL bandında minimum sipariş tutarını tamamlayınca 1000TL gibi bir fiyata denk geliyor ancak orjinal mi değil mi emin değilim. TR'de bulabildiğim bilindik tek site Amazondu orada da bulabildiğim en mantıklı ürün ise Glorious PC Gaming Race Panda gibi geldi 763TL ve 36 Adet ancak 68 Tuşa tamamlamak için her hâlukarda 2 paket almam lazım oda 1500 küsüre denk geliyor..

Var mıdır uyguna switch tercih edebileceğimiz bir yer yada bir site? Ya da hangi switchleri temin etmem doğru olur? Alacağım switchler benni birkaç sene götürsün istiyorum ve mümkünse toplam 1000TL üstüne çıkmasın aksi taktirde yeni bir klavye alıp onu tape ve eva ile modlamak daha mantıklı geliyor.

Varsa klavye switchleri hakkında bilgili kişiler etiketlerseniz sevinirim.

@MuratTheFounderOfGariban var mıdır bir bilgin klavye hakkında bilgilisin diye biliyorum
Ak680 çok çok çok giriş seviye klavye, switchi haketmiyo bile. 1k üstüne çıkıyorsan sahibinden üzerinden aula bak hala 1.5-2arasına bulunabiliyorken.

Evet bende bir süredir sarı site ve bazı facebook gruparından bakıyorum fiyatlarına ancak 1700TL altına bulmak mümkün değil üstüne param güvende ücreti eklenince işin tadı kaçıyor biraz 😅

Ek olarak temuda şöyle bir ürün var outemu olduğunu belirtmiş ancak gerçekten outemu mu bilgim yok 110 Adet olan paketten almayı düşündüm ancak sahte mi gerçek mi yada sorunsuz gelir mi emin olamadım açıkcası

Outemu iyi switch değil ki, giriş seviye switchler üretiyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ak680 çok çok çok giriş seviye klavye, switchi haketmiyo bile. 1k üstüne çıkıyorsan sahibinden üzerinden aula bak hala 1.5-2arasına bulunabiliyorken.
Evet switchleri özellikle berbat kalitede ancak uyguna switch değiştirerek ömrünü uzatmak mümkün müdür?

F75 için arkadaş siyah ve beyazın farklı leobog switchlere sahip olduğunu yazmış. Hangisi daha iyidir ya da fark eder mi?

Gurkanpiro

80+ Platinum

outemu swıtchler pek ıyı degıl benım z11 de vardı yay sesi geliyordu degmez

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
Evet switchleri özellikle berbat kalitede ancak uyguna switch değiştirerek ömrünü uzatmak mümkün müdür?

F75 için arkadaş siyah ve beyazın farklı leobog switchlere sahip olduğunu yazmış. Hangisi daha iyidir ya da fark eder mi?
Farketmez tipini,sesini beğendiğini al. Ama beyazdaki switchler 5pin= daha az rattle var daha sabit.
Switch değiştirerek ömrünü uzatabilirsin ama şahine mercedes lastiği takıp kullanmak gibi olur, onun yerine az daha koy sıfırdan klavye al. Mesela aulada switchlerde çift basma olsa yeni switch al değiştir derdim ama ak680'e switch al diyemiyorum çünkü alabileceğin en asgari switch 900-1000tl olcak. Klavyeyle aynı fiyat :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
AK680lerin mountları çok sıkıntılı 3 pin alsan bile her switch uymuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,387
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom