30 Yıllık Araba Alınır Mı ?

Tysamo

80+
Reaksiyon skoru
13
500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı

500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
alınmaz masrafı çok olur. daha günümüze yakın model araçlar bakın clio megane falan olabilir 2010 üstü modeller.

Bakımlı bulursan alınır millete bakma boya varmı diye sorma harici bir şey bilmezler araç kullanmayı bilmedikleri gibi.

Kuzenimde bu araçtan var 20 yıldır kullanıyor henüz büyük sorun çıkarmadı çokta keyifli araç tavsiye ederim.
çok sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz masrafı çok olur. daha günümüze yakın model araçlar bakın clio megane falan olabilir 2010 üstü modeller.
bakım masrafı çok tutardan kastınız ne acaba ?. arabalardan pek anlamam

Araba kız gibidir. 30yıllık kız olur mu? Dul olur. Dul alır mısın?

Koleksiyoncuysan ve paran da çoksa alabilirsin. O araçların yakıtı bile seni zorlar. Benim iki depo ile gidip geldiğim yolu dört çeker eski bir Vitara 7 depo tüketerek gitti ve geldi. Bir de parçaları kara borsa. Kim ne tutturabilirse. 200.000 km üzerinde araç alma kesinlikle.

Koleksiyoncuysan ve paran da çoksa alabilirsin. O araçların yakıtı bile seni zorlar. Benim iki depo ile gidip geldiğim yolu dört çeker eski bir Vitara 7 depo tüketerek gitti ve geldi. Bir de parçaları kara borsa. Kim ne tutturabilirse. 200.000 km üzerinde araç alma kesinlikle.
600 binde aracım var Trim sesi yok araçta mermi gibi en ufak problemi yok bakmadan bakmaya farkeder.

Japon grubuna bakın hrv jimmy vitara gibi.

Başkasına da dedim sana diyorum
300e Emgrand 1.5 Premium

2 ay önce 450ye duster aldım 370k da çiçek gibi

Geri