alınmaz masrafı çok olur. daha günümüze yakın model araçlar bakın clio megane falan olabilir 2010 üstü modeller.500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
Kuzenimde bu araçtan var 20 yıldır kullanıyor henüz büyük sorun çıkarmadı çokta keyifli araç tavsiye ederim.500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
çok sağolun.Kuzenimde bu araçtan var 20 yıldır kullanıyor henüz büyük sorun çıkarmadı çokta keyifli araç tavsiye ederim.
bakım masrafı çok tutardan kastınız ne acaba ?. arabalardan pek anlamamalınmaz masrafı çok olur. daha günümüze yakın model araçlar bakın clio megane falan olabilir 2010 üstü modeller.
Araba kız gibidir. 30yıllık kız olur mu? Dul olur. Dul alır mısın?500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
600 binde aracım var Trim sesi yok araçta mermi gibi en ufak problemi yok bakmadan bakmaya farkeder.Koleksiyoncuysan ve paran da çoksa alabilirsin. O araçların yakıtı bile seni zorlar. Benim iki depo ile gidip geldiğim yolu dört çeker eski bir Vitara 7 depo tüketerek gitti ve geldi. Bir de parçaları kara borsa. Kim ne tutturabilirse. 200.000 km üzerinde araç alma kesinlikle.
manuel hocam bu. ama yine de sağolunBaşkasına da dedim sana diyorum
300e Emgrand 1.5 Premium
yüksek km'li araçların iyi bakılıp bakılmadığına nasıl anlayabilirim, yardımcı olur musunuz2 ay önce 450ye duster aldım 370k da çiçek gibi