direkt alımdan sonra karta geliyor mu 100 lira ek bir şey yapmamıza gerek var mıVersinlerde erkeni geci önemli değil.
Post automatically merged:
Evet
direkt alımdan sonra karta geliyor mu 100 lira ek bir şey yapmamıza gerek var mı
Öyle yapıcam hocam. İtopya kampanyayı 1 gün daha uzatmış şansıma. Bu mousenin fiyatı 400tl bandına hep düşüyormuş İtopyada ancak Asus geri ödemesi beni cezbetti.Pugioyu alın geçin hocam wireless daha iyisi yok
Aynen ayda bir 430-400'e düşüyor ben 430ken almıştım. Geri ödemesini bekliyorum hala.Post automatically merged:
Öyle yapıcam hocam. İtopya kampanyayı 1 gün daha uzatmış şansıma. Bu mousenin fiyatı 400tl bandına hep düşüyormuş İtopyada ancak Asus geri ödemesi beni cezbetti.
Ben 420 TL'ye impact2 modelini geri ödemesiz alıcaktım az kalsın. Yine kurtardık paçayıAynen ayda bir 430-400'e düşüyor ben 430ken almıştım. Geri ödemesini bekliyorum hala.
Balteusa o kadar para vereceğinize Keris veya gladius 3 alın hocamBen 420 TL'ye impact2 modelini geri ödemesiz alıcaktım az kalsın. Yine kurtardık paçayı
Şu Asus balteuslar da %50 indirime girsede bir tanede ondan alsak.
Biri mouse biri mouse pad hocam ne alakaBalteusa o kadar para vereceğinize Keris veya gladius 3 alın hocam![]()