Öneri 300TL RGB Kasa Önerisi

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Merhaba dostlar, gece bunun için bir konu açmıştım fakat sadece 1 arkadaş cevap vermişti. Bende bu yüzden tekrar açıyorum bana önerebileceğiniz 300TL civarında mümkünse fazla fanı olan bir RGB kasa önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Gamebooster ürünleri berbat hocam malesef
Kalitesi konusunda bir şey söyleyemem ama attığım kasanın hava akışı iyi. Ayrıca RGB ve bütçenin içinde sayılabilir. Gidip Dark Diamond önermedim yani. Mesh panel RGB. Ayrıca yanılmıyorsam @Frequency5GHz bu kasayı kullanmıştı. Tabii yanlış hatırlıyo olabilirim. Attığınız kasa RGB değil LED.

GamePower Helios Gaming xCube 2*200mm Kırmızı LED Fanlı Quad
kankam bu kasa çok güzel tavsiye ederim (y)

GamePower Helios Gaming xCube 2*200mm Kırmızı LED Fanlı Quad
kankam bu kasa çok güzel tavsiye ederim (y)
Teşekkür ederim fakat neredeyse 500tl maalesef bütçemi aşıyor
Bunun için teşekkür ederim bütçemi biraz arttırabilirsem gözden geçireceğim.

305TL'e GBL06B kasayı aldım. Bir süredir kullanıyorum ve gayet memnunum.
Eksiler
İçteki çalışma alanı dar olduğundan tek başıma montajı biraz zorladı.
Fiyatı uygun olduğundan yan kapak tempered glass değiş, garip bir plastik. Bence çok adi bir malzeme ve hiç kaliteli değil.
Artıları
Fiyatına göre dış kasa iskelet kalitesi son derece tatmin edici.
Fanları kumanda ile kontrol edebilmek güzel ama güzel olan sadece renklerini ve modlarını değiştirmek değil; hızı ve parlaklık şiddetini değiştirebilmek müthiş bir şey.
Ön kısmı mesh ızgara olduğundan en düşük fan hızında bile sessiz şekilde içeriye güzelce taze hava sokabiliyor.

Dark diamond pro

Merhaba dostlar, gece bunun için bir konu açmıştım fakat sadece 1 arkadaş cevap vermişti. Bende bu yüzden tekrar açıyorum bana önerebileceğiniz 300TL civarında mümkünse fazla fanı olan bir RGB kasa önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Ranker Rigel önerebileeceğim tek model, sinerjide 290tl civarında şu an. 1 hafta önce 225TL di.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,920
Üyeler
190,294
Son üye
mugen
Geri