Söyle soyliyimvaloda en ustteki 4 ayarin altındaki 3 ayar orta onun disinda full dusuk. 120fps sabitliyorum. Gene ayni fps yi alirmiyim? Kullnaımlar az cunku sadece kullanim artar gibi geliyor. Forza da da 72fps sabit ve ekrankarti %50-60 islemci %40-50 kullanimda gene yni fpsleri alirmiyim sadece kullanimlar ve isi artar demi?açılır
ısı artar. Hangi laptoptan bahsediyoruz.Söyle soyliyimvaloda en ustteki 4 ayarin altındaki 3 ayar orta onun disinda full dusuk. 120fps sabitliyorum. Gene ayni fps yi alirmiyim? Kullnaımlar az cunku sadece kullanim artar gibi geliyor. Forza da da 72fps sabit ve ekrankarti %50-60 islemci %40-50 kullanimda gene yni fpsleri alirmiyim sadece kullanimlar ve isi artar demi?
Monster Abra A5 v17.2 Arkadaşın bilgisayarı ısınır önermem.ısı artar. Hangi laptoptan bahsediyoruz.
10 derece yükselebilir belki çünkü işlemciye yüklenceksiniz ama denemek lazım.Mesela valorantta fanlarj cok az aciyorum 70 civarı sicakliklar 69-75 civarı. Yayin açtiğimda ne kdr olur?
evet vermez. 87'lerden sonrası sıkıntı 90 ve üstüAcikcasi 80-85 derecelerin laptobazarar vericegini dusunmuyorum. Abdullh abi msi ın laptoplarında 87-90 lara normal doyordu
75-78 arasına çıkar en fazla fanlarıda biraz arttırırsınız laptopun altını falan hava alacak şekilde bırakırsınız fazla artmaz yani 85 geçmediği sürece sıkıntı yokMesela valorantta fanlarj cok az aciyorum 70 civarı sicakliklar 69-75 civarı. Yayin açtiğimda ne kdr olur?
Fanlari acarim. He birde zaten altinda 8 senelik cakma bir fan var.8 sene once alinmis ama kullanilmamis hic75-78 arasına çıkar en fazla fanlarıda biraz arttırırsınız laptopun altını falan hava alacak şekilde bırakırsınız fazla artmaz yani 85 geçmediği sürece sıkıntı yok