3060lı sistemde fifa 22 kasma sorunu

burak Fe

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar ryzen 5 5600 / rtx3060lı bi sistemim var. ea playden fifa 22 indirdim ancak oyuna girdiğimde oyun takılıyor kasıyor gibi oluyor. ne yapmalıyım bi öneriniz var mı?

arkadaşlar ryzen 5 5600 / rtx3060lı bi sistemim var. ea playden fifa 22 indirdim ancak oyuna girdiğimde oyun takılıyor kasıyor gibi oluyor. ne yapmalıyım bi öneriniz var mı?
Aga bende gtx 1650 ti var islemci de i5 10200H bende kasma sorunu olmuyor sende olmasi cok manidar muhtemelen sistem disinda farkli bir sikintisi var

Aga bende gtx 1650 ti var islemci de i5 10200H bende kasma sorunu olmuyor sende olmasi cok manidar muhtemelen sistem disinda farkli bir sikintisi var
hacım valla bende anlamadım. hani sistemsel bi sorun mu desem forza 4ü ultra da açıyorum 150fps veriyor. fifanın bi sıkıntısı var. anlamadım bu olayı ben.

FPS sınırı olabilir hocam. Ayarlara bakın bi'

yok üstad sınırlamayı kapattım. ultraya aldım kastı. dedim en düşüğe çekeyim o zaman. en düşüğe çektim hala aynı çok garip bi durum ve pcyi daha dün aldım.
Masaustu degil mi

valla bende eskiden 2gb ekran kartı vardı yine kasmadı bu sistemde de hiç kasmıyor bileşeşn sürücülerinden optimize etsene bi dene

Fifa grafik ayarlarını atarmısın dostum?
resim_2023-02-18_201011919.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaustu degil mi
aynen hacım kasa pc.

valla bende eskiden 2gb ekran kartı vardı yine kasmadı bu sistemde de hiç kasmıyor bileşeşn sürücülerinden optimize etsene bi
Şimdi 2 çözüm yolu var önce 60 fps sınırlamayı dene olmazsa diğerini deneyelim.
yapayım.

Şimdi 2 çözüm yolu var önce 60 fps sınırlamayı dene olmazsa diğerini deneyelim. Grafik ayarını ultra yapabilirsin
hacım 60a sabitleyince düzeldi. çok sağol eyvallah ama ben bu işi anlamadım sebebi ne acep?

hacım 60a sabitleyince düzeldi. çok sağol eyvallah ama ben bu işi anlamadım sebebi ne acep?
Hocam FIFA nın yıllardır olan bir sorunu bu. Bazı cihazlarda FPS ekran tazeleme hızından yüksek olursa kasma hissi oluşuyor FIFA'da. Diğer sebep ise DirectX sürümü. O sorunda DirectX 12 sürümünü 11 yapınca düzeliyor.

Geri