Yardım 3070ti msiufterburner

gurkn6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
selam dostlar 3070ti ekran kartıma overclock yapacağım ama hiç anlamıyorum voltaj ayarlamayı felan yardımcı olabilecek var mı yapayım

Bunun için rehberler var hocam. Onları takip ederek undervolt/overclock yapabilirsin. İnce ayar lazım. Ya da yapay zeka ile yap. Gemini ile yaptım ben mükemmel oldu kart.

Bunun için rehberler var hocam. Onları takip ederek undervolt/overclock yapabilirsin. İnce ayar lazım. Ya da yapay zeka ile yap. Gemini ile yaptım ben mükemmel oldu kart.
baktım fakat bulamadım hocam

baktım fakat bulamadım hocam

Nasıl bulamadınız hocam? Yazınca çıkıyor direkt zaten.

Nasıl bulamadınız hocam? Yazınca çıkıyor direkt zaten.

hocam bu 2060 ekran kartı ayarları benim ki 3070ti

hocam bu 2060 ekran kartı ayarları benim ki 3070ti

Olay ekran kartının farklı olması değil. Yapacağın işler kendi ekran kartına göre değerler olacak. Aynı ekran kartının konusunu bulsan bile aynı değerler olmayabilir. Voltajı, çekirdek hızı, VRAM saat hızı vs değişkenlik gösterir. Sadece bu konudan yola çıkarak kendi ekran kartına göre denemeler yap.

Olay ekran kartının farklı olması değil. Yapacağın işler kendi ekran kartına göre değerler olacak. Aynı ekran kartının konusunu bulsan bile aynı değerler olmayabilir. Voltajı, çekirdek hızı, VRAM saat hızı vs değişkenlik gösterir. Sadece bu konudan yola çıkarak kendi ekran kartına göre denemeler yap.
teşekkürler

Geri