3080 rog strix kasa önerisi

Önü camlı diyor her yeri değil.

Önü camlı olması pek iyi bir seçim değil ama h510 elite Türkiye'ye gelmiş 80 dolar falandı kaç TL olur bilmiyorum.
Önü camlı derken her taraflı camlı olan kasaları kast etmeye çalışıyor.
Konunun ana mesajına bakarsan örnek olarak vermiş zaten istediği tarz kasaları

Trde olmasak Lian li 011 dynamic tam istediğin şey hem gamepower ve xigmatekten kaliteli hem de istediğin tarzda.

Bir türlü istediğim kasayı bulamadım kasanın içi rgb dolu ama kasa olarakta full temper glass bir kasa önerir misiniz
Örn game power warcry, xigmatek aquaris plus önünde fan yeri değil cam olmasını istiyorum 360r sıvı soğutma takılmalı yardım ederseniz sevinirim max 1200 TL
NZXT Kasalarına bakın

Trde thermaltake in öyle kasaları var da biraz daha pahalı. Bakabilirsin.

Bir türlü istediğim kasayı bulamadım kasanın içi rgb dolu ama kasa olarakta full temper glass bir kasa önerir misiniz
Örn game power warcry, xigmatek aquaris plus önünde fan yeri değil cam olmasını istiyorum 360r sıvı soğutma takılmalı yardım ederseniz sevinirim max 1200 TL
Beklerim dersen Nzxt kasalarıbı öneririm. Şahsen ben beklıyorum. Kasa ve sıvı soğutucu kaldı

Beklerim dersen Nzxt kasalarıbı öneririm. Şahsen ben beklıyorum. Kasa ve sıvı soğutucu kaldı
Ne zamana gelecek fiyatları nasıl olacak bir fikrin var mı yada fan çıkacakmı fan almayı düşünmüyorum 3080 rog strix stoklara gelesiye kadar zamanım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,135
Üyeler
199,300
Son üye
Darth Umbra

Geri