Namık kemal reis
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedenki intel dahamı iyi35K gibi bir bütçeye şahsen amd almazdım.
Nedenki intel dahamı iyi35K gibi bir bütçeye şahsen amd almazdım.
@DerratiXŞöyle bir sistem dizdim ,3080 18k inmişti. İndirim bitti limit 35bin TL ne almalıyım 3070 ti çok az performans veriyor oyun için alacağım 6900 xt alınır mı? araştırdim ,en iyi performansı fps'i o veriyor ama rtx'te dlss var napmalıyım ?
Haaa.Nyse önemli değil.O zaman toplarsın.Benım önerim işlemciyi daha üst bir şeyler seç ve intel tarafına kay.r5 5600Xten sonra AMD çok pahalanıyor.12600KF-B660 ikilisi yapabilirsin.3080 ti toplamak istemiyorum otomatik düzeltmiş kusura bakma yanlış yazdigim icin.
Evet daha iyi.Nedenki intel dahamı iyi
Tam sistem önerebilirmisin dengesiz olsun istemem şimdi işlemci o olucakken 3070 ile iyi gitmezHaaa.Nyse önemli değil.O zaman toplarsın.Benım önerim işlemciyi daha üst bir şeyler seç ve intel tarafına kay.r5 5600Xten sonra AMD çok pahalanıyor.12600KF-B660 ikilisi yapabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet daha iyi.
Yanlış yazmışım 35k gibi bir bütçen varsa ekran kartı olarak amdye yanaşma diyecektim. İşlemci olarak amd ve intelin birbirine üstünlük sağladığı oyunlar var. Genel olarak render'df amd oyunda intel fln ama ikisi de iyi.Nedenki intel dahamı iyi
Fsr 2.0 desdegi ile radeon çok güzel işler başardı, 6900 almanı öneririmŞöyle bir sistem dizdim ,3080 18k inmişti. İndirim bitti limit 35bin TL ne almalıyım 3070 ti çok az performans veriyor oyun için alacağım 6900 xt alınır mı? araştırdim ,en iyi performansı fps'i o veriyor ama rtx'te dlss var napmalıyım ?
Oyun oynamak, kod yazmak oyun ağırlıklı gta 5, rdr2, forza 5, valorant gibi oyunlarda high veya ultra ayarlarda oynamak istiyorum.Öncelikle bilgisayarı kullanma amacınız ne olacak onu bir belirleyelim. Ondan sonra daha doğru tavsiyelerde bulunulabilir.
Nasıl çok az performans veriyor kanka ? Tamam 35k ile daha iyi ekran kartlı sistem alırsın ama 3070ti De Kötü diyen ilk kişisin.3070 ti çok az performans veriyor oyun için alacağım 6900 xt alınır mı?
AhhahahaNasıl çok az performans veriyor kanka ? Tamam 35k ile daha iyi ekran kartlı sistem alırsın ama 3070ti De Kötü diyen ilk kişisin.
20k dizdigim 3070ti bilgisayarın özellikleri ile cp2077 ultra ayar gameplay videosu , aynen kanka düşük FPS veriyorAhhahaha
Videolarını izledimde fps baya düşük veriyor cyber2077 de falan