Neler Yeni

32k 35k arasi 1 tb ssdli bilgisayar ariyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
Arkadaşlar itopyadaki sistemi kaçırdım işlemcisi güçlü ekran kartı 4060 ti gücünde 1 tb ssdli öneriniz var mi acaba? Bulduğum sistem.
buhttps://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kingston NV3 1tb ssd yükseltmesi yapıp, işlemci soğutucu olarakta Thermalright Perlees Assassin (1.700TL) alırsan gayet güzel bir sistem bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingston NV3 1tb ssd yükseltmesi yapıp, işlemci soğutucu olarakta Thermalright Perlees Assassin (1.700TL) alırsan gayet güzel bir sistem bence.
Kral işlemcisi iyi mi ? Sıkıntı yaşamam değil mi

Birde sadece 2500 tl görüyorum islemci soğutucuda

Ekler

• Screenshot_2025-01-25-10-15-20-032_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-25-10-15-20-032_com.android.chrome.jpg
    439.1 KB · Hit: 12

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kral işlemcisi iyi mi ? Sıkıntı yaşamam değil mi
Sistemin sadece anakartı giriş seviyesi. İşlemcisi de zaten en çok önerilen, fiyatı ve performansı nedeniyle çok güzel bir işlemci. Uzun yıllarda güzel bir soğutma ile sıkıntısız kullanırsın inşallah.

İşlemcii soğutucusunu ayrı alıcan hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
Sistemin sadece anakartı giriş seviyesi. İşlemcisi de zaten en çok önerilen, fiyatı ve performansı nedeniyle çok güzel bir işlemci. Uzun yıllarda güzel bir soğutma ile sıkıntısız kullanırsın inşallah.

İşlemcii soğutucusunu ayrı alıcan hocam.

Hocam o zaman ben 1tb ssd yukseltirim ilerki zamanda alirim yine iş görür herhalde içindeki soğutucu

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam o zaman ben 1tb ssd yukseltirim ilerki zamanda alirim yine iş görür herhalde içindeki soğutucu
İçinde ki stok soğutucu. Yarın sistem gelince, "sıfır sistem işlemcim çok ısınıyor" başlıklı konu açarsın muhtemelen 😊.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Orası öyle hocam doğru diyorsun takmasi ugrastirir mi ondan şey yapıyorum

Montaj videosu, yakın zaman da bende bir soğutucu aldım ve ilk defa montajladım daha doğrusu abim montajlamıştı. Soğutucuyu aldıktan sonra ya seve seve yada kıza kıza mecbur takacaksın hocam. Montajı da bence uğraştırmaz.

Ekran kartı da takılı gelmez zaten, ekran kartını takmadan soğutucuyu takarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik

Montaj videosu, yakın zaman da bende bir soğutucu aldım ve ilk defa montajladım daha doğrusu abim montajlamıştı. Soğutucuyu aldıktan sonra ya seve seve yada kıza kıza mecbur takacaksın hocam. Montajı da bence uğraştırmaz.

Ekran kartı da takılı gelmez zaten, ekran kartını takmadan soğutucuyu takarsın.
Hocam son bir sorum var bütçeyi arttirip işlemciyi 5600 felan yapabilirim gerek var mi dar bogaz olur mu bu sistemde?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam son bir sorum var bütçeyi arttirip işlemciyi 5600 felan yapabilirim gerek var mi dar bogaz olur mu bu sistemde?
Hayır hocam gerek yok. 7600 olan işlemci de dahili ekran kartı var ve 200 ghz daha hızlı. Fps farkları aynı sayılır. Darboğaz da olmaz ayrıca, 1080p'de bile. Youtube'dan incelemerine bakabilirsin, video bulamıyorsan link atarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
Orası öyle hocam doğru diyorsun takmasi ugrastirir mi ondan şey yapıyorum
İşlemci soğutucuyu onlar takıp gönderiyor zaten. Sadece ekran kartını takmadan gönderiyorlar. ryzen 5 7500F oyun için gayet iyi bir işlemci. Fiyat/performans olarak fazlaca tercih ediliyor. Fakat sistemde yer alan anakart kötü knk. Onu da kesinlikle yükseltmen gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
İşlemci soğutucuyu onlar takıp gönderiyor zaten. Sadece ekran kartını takmadan gönderiyorlar. ryzen 5 7500F oyun için gayet iyi bir işlemci. Fiyat/performans olarak fazlaca tercih ediliyor. Fakat sistemde yer alan anakart kötü knk. Onu da kesinlikle yükseltmen gerekiyor.
Anakarti ne yapmak lazim? Ben oc felan yapmayacagim oyun oynamak icin kullanicam basit şeyler icin eğer azcik yükseltme ile anakart okeyse birde sogutma alirim bu sistem icin

Yani belki işlemci sogutucuyu 2.5k olani adamlar taksın hiç uğraşmak istemiyorum ama pahaliya geliyo sanırsam anakarti yukselttigimiz zaman 36k ya kadar yükseliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
Anakarti ne yapmak lazim? Ben oc felan yapmayacagim oyun oynamak icin kullanicam basit şeyler icin eğer azcik yükseltme ile anakart okeyse birde sogutma alirim bu sistem icin
OC düşünmüyorsan ve bütçeni fazla zorluyorsa, değiştirmene gerek yok o zaman.

Top Bottom