oguzhorizn
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
böyle bir sistem almayı düşünüyorum, 4060ti 8gb yükselttim soğutucu ve monitör ekledim nasıl bu fiyata?
Alıntıyı görüntüle
böyle bir sistem almayı düşünüyorum, 4060ti 8gb yükselttim soğutucu ve monitör ekledim nasıl çok
berbatAlıntıyı görüntüle
böyle bir sistem almayı düşünüyorum, 4060ti 8gb yükselttim soğutucu ve monitör ekledim nasıl bu fiyata?
Alınabilir. Soğutucu ve monitör dahil olarak fena değil fiyat.
Daha iyisi varsa destek versinler,"berbat,kötü" demekle bitmiyor o işler.
Ekran kartı 4060, 120mm sıvı soğutucu gereksiz, kasa psu çok kötü.monitör sıvı soğutucu bide ssd yi 1 tb yapınca aynı paraya geliyor ve markalarda inno biostar falanda değil![]()
ahım şahım yok zaten sıvı soğutucu yerine kasayı yükseltirsin aynı şeye gelir eleman soğutucu koymuş diye koydum zatenEkran kartı 4060, 120mm sıvı soğutucu gereksiz, kasa psu çok kötü.
Marka olarak haklısın, fakat ahım şahım fark yok kalite anlamında.
ÇAlıntıyı görüntüle
AlınmazAlıntıyı görüntüle
nedenÇ
Alınmaz
Hocam geçen hafta vatandan 4060ti +12400f 1tb sdd.23k ya satıldı kampanya bekle ekran kartı markası *bence* biraz dandikneden
alsam 3 4 yıl götürmez mi, chipset aynı chipset sonuçtaHocam geçen hafta vatandan 4060ti +12400f 1tb sdd.23k ya satıldı kampanya bekle ekran kartı markası *bence* biraz dandik
Hocam acelen yoksa kampanya beklealsam 3 4 yıl götürmez mi, chipset aynı chipset sonuçta
sadece kasa bütçe nealsam 3 4 yıl götürmez mi, chipset aynı chipset sonuçta