35-40 k bütçe ile sistem

Burak A.

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba güncel 10 yıldır kullandığım sistem
Gtx 1050 ti 4gb
A320m anakart
Ryzen 3 1300x işlemci
2x 8gb ram
650 w 0 psu aldım fsp markası

Artık bi 10 yıl daha idare edecek sistem için öneride bulunabilir misiniz zaman sıkıntım yok kasımı da bekleyebilirim acaba diyorum hazır sistem mi beklesem yoksa parçaları belirleyip 2 ay içinde herhangi gün indirime girdiğinde alsam mı
Düşündüğüm sistem
Ryzen 5 7500f
İkinci el 6800xt
Anakart belirlemedim ama 4 slot
1 tb m2
2x 16 ram
Siz ne düşünüyorsunuz aydınlatır mısınız

Merhaba güncel 10 yıldır kullandığım sistem
Gtx 1050 ti 4gb
A320m anakart
Ryzen 3 1300x işlemci
2x 8gb ram
650 w 0 psu aldım fsp markası

Artık bi 10 yıl daha idare edecek sistem için öneride bulunabilir misiniz zaman sıkıntım yok kasımı da bekleyebilirim acaba diyorum hazır sistem mi beklesem yoksa parçaları belirleyip 2 ay içinde herhangi gün indirime girdiğinde alsam mı
Düşündüğüm sistem
Ryzen 5 7500f
İkinci el 6800xt
Anakart belirlemedim ama 4 slot
1 tb m2
2x 16 ram
Siz ne düşünüyorsunuz aydınlatır mısınız
ana kart asus b650m-k aldın mı tamamdır.

Peki ne yapmalıyım bekliyip parça indirimi mi bekliyim veya ne yapayım var mı fikriniz
cuma günleri gaming gecesi oluyor incehesap üzerinde onu bekleyebilirsin veya forumdaki sıcak fırsatlar kısmına bakabilirsin.

cuma günleri gaming gecesi oluyor incehesap üzerinde onu bekleyebilirsin veya forumdaki sıcak fırsatlar kısmına bakabilirsin.
Peki bu şekilde parça toplamak daha iyi değil mi sanırım daha ucuza daha iyi hazır sistem karşıma çıkmaz

Son olarak bunu mu almak daha mantıklı
Yoksa toplama 2. El 6800xt li olan mı daha mantıklı sizce?
Bu kasa gaming gecesinde indirime giriyor sanırım arada gördüklerimden öyle anladım
güncellik açısından bu mantıklı açıkçası ve hani %100 sıfır bir ürün rx6000 ve 7000 serisinin de teknolojisi çok iyi değil.

Geri