mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,818
150 fazla vereceğine 150 az verip aynı kalitede hatta daha güzel bir mouse alabilirTamam, katılma da neden katılmıyorsun?
Dediğiniz gibi e-spor derecesi. Adam e-spor kalitesi isteseydi bütçesi 1k olurdu.Neden?
E-spor derecesi bir mouse.
Ya kardeşim bir daha öneri yapma sen allah için bilmeden konuşma150 fazla vereceğine 150 az verip aynı kalitede hatta daha güzel bir mouse alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğiniz gibi e-spor derecesi. Adam e-spor kalitesi isteseydi bütçesi 1k olurdu.
Yalnız espor seviyesi mouse'ların 1k olması gerekmiyor kaliteli olması için.150 fazla vereceğine 150 az verip aynı kalitede hatta daha güzel bir mouse alabilir
Dediğiniz gibi e-spor derecesi. Adam e-spor kalitesi isteseydi bütçesi 1k olurdu.
Aynı kalitede değil. Pusat V5 daha üst bir mouse. G403 HERO ise çok daha üst düzey bir mouse. E-spor mouseu olması için pahalı olmasına gerek yok.150 fazla vereceğine 150 az verip aynı kalitede hatta daha güzel bir mouse alabilir
La Cenk hoca karının intikamını mı alıyon?Ya kardeşim bir daha öneri yapma sen allah için bilmeden konuşma
Ben öyle bir şey demedim zaten.Yalnız espor seviyesi mouse'ların 1k olması gerekmiyor kaliteli olması için.
Bunamaya başlamışsın.Ben öyle bir şey demedim zaten.
Hocam kalitesi illaki farklı olacaktır arada 300 tl fark var.Aynı kalitede değil. Pusat V5 daha üst bir mouse. G403 HERO ise çok daha üst düzey bir mouse. E-spor mouseu olması için pahalı olmasına gerek yok.
O HP mouseun özelliklerini bile bulamadım. Ne kadar fark olacağını bilmiyorum.Hocam kalitesi illaki farklı olacaktır arada 300 TL fark var.
İlginç. 2000 Hz ve Pusat'la aynı sensöre sahip.![]()
Cougar Revenger S 100/12000 DPI Optik USB Kablolu Gaming Mouse incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com